Reklama

Reklama

Fatboy Slim: Weapon of Choice

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
Velká Británie, 2000, 3:45 min

Režie:

Spike Jonze

Hudba:

Fatboy Slim

Obsahy(1)

Weapon of Choice je song z třetího studiového alba Normana Cooka vystupujícího pod pseudonymem Fatboy Slim. Kultovní doprovodné video režíroval klipový matador Spike Jonze a získalo celkem šest cen na MTV Music Video Awards v roce 2001. Christopher Walken zde představuje muže, který se probudí v opuštěném hotelovém lobby, kde následně předvede výjimečné taneční kreace. Walken zde zužitkoval své bohaté zkušenosti s tancem, jemuž se věnoval před začátkem herecké kariéry. (J.Connor)

(více)

Recenze (15)

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

Chtěla bych tančit jak Christhopher Walken, propnout špičky, zhoupnout se v bocích, vyvolat údiv v místních klucích. Zkouším to s lambádou, nemá to úspěch, budí to jen hrdelný posměch. Se slzou v oku opouštím parket, záda mě bolí, jak by mě přetáhli pořádnou holí. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Fatboy Slim má velmi často dobré klipy. Weapon of Choice je zrovna takovým důkazem - perfektní song umocňuje svým famózním tanečním výkonem Christopher Walken. U Walkena je opravdu znát, že tanec má v krvi. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vivat Chris. Ak by som sa hrabal v jeho filmografii, zahŕňajúcej všetky jeho herecké výkony, zrejme by som nenašiel nič podpriemerné. A svoju pozíciu upevňuje aj v tanečkoch. Vivat Chris. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Největší pecka! Christopher Walken je jedinej člověk na zemi, kterého se bojí i Chuck Norris a svým charismatem je absolutně nepřekonatelný. Takhle s ledovým klidem a "poker face" propařit celej klip Fatboye Slima, to je pastva pro oči i uši. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Než tam začne lítat, tak je to bomba. Myslel jsem, že se to nedá okoukat, ale dá, když na to několikrát denně musím koukat s děckama, kterejm se to strašně líbí. Od toho se oprošťuji a dávám plnej počet, ty taneční kreace Christophera Walkena jsou prostě super. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Ve své době pro mne nejlepší taneční hudba se vším, co k tomu patřilo. V podstatě jsem si každou párty s kámoši tenkrát zařídil s tématickou hudbou Fatboy Slima. Bez tohodle chlapa nebyla pařba!! thanx Norman Cook ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Mistr Walken si to dává skoro stejně tak dobře jako ve filmech. Rozený talent na hraní i tanec koukám. Sympatický, usměvavý, hravý. Výborný klip! ()

Reklama

Reklama