Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Kdyby Marta a Věra nebyly zaměstnankyně slevového portálu leeevne.cz, neměly by nic společného. Rozděluje je jejich zcela odlišný přístup k životu. Marta (Bára Poláková) věří, že dělá práci, která má smysl a pomáhá lidem lépe žít. Když má vše systém, je šťastná a plná iluzí. Věra (Sabina Remundová) má nedozírné zkušenosti, a proto žádné iluze. Improvizace je její radost a zároveň recept na přežití v jakýchkoli podmínkách. Majitel firmy Brouček (Pavel Liška) je podlý skřet převlečený za manažera, který nejraději řídí, šmíruje a šikanuje své dvě zaměstnankyně. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele EllienPM k tomuto seriálu (5)

Marta a Věra (2014) 

Doporučuju všem i druhé shlédnutí. Při tom prvním si říkáte WTF? (**) Při druhém se už dost bavíte. (****). Druhá série je ještě lepší, což píšu v příslušném odkazu. ()

Série 2 (2016) (S02) 

Sabina je naprosto špičková. Já ji prostě žeru. Ona je takový geniální talent. Škoda, že není víc podchycený v širším spektru současné české tvorby. Tady prostor dostává a takovým tím jejím minimalistickým výrazivem, ale přitom tak pevným, přesvědčivým a fortelným, mě neskutečně baví, jsem nadšený. Prostě skvělé obsazení, což platí o všech třech hlavních protagonistech. A díky tomu je tahle minimalistická srandička tak dobrá. Díky bohu, že se dočkala i druhé (a snad ne poslední) řady. Líbí se mi, že zde fungují i občasné problesky do řady první (dělala jsem v pornopůjčovně / když jsem dojila kozu - Sabina dělala prostě všude a na tragickej život je ona pes). Pár vtípků ze synagogy do třetí řady by neuškodilo. Mám rád tyhle provázanosti, kdy tvůrce přesně ví, co chce a všechno má hlavu i patu. Hlavně to poukazuje na jisté uchopení díla a zadupává případné pocity nastavovanosti. Je to nezmatený celek a zraje jako víno, aniž by musel něco vylepšovat, zvětšovat, měnit. ()

Investice (2016) (S02E01) 

Otevřu to vidličkou :) ()

Ceny (2016) (S02E02) 

Brouček jak se zchlívil tím Lady likérem, čuňák jeden kníratej. Chudák Věra, ani si nekoštla a v tomhle díle neměla ani jednu kremroli. Chudinka nedoceněná. ()

Knír (2016) (S02E08) 

Haha, Sabina a Marie válí. :) Nakonec to bylo i napínavý a akční. :) ()

Reklama

Reklama