Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná komedie, která čerpá hlavně z komediálního talentu Kevina Harta. Pokud Vám tedy nesedí, tak ruce pryč. Pokud ano, užijete si slušnou a ve své podstatě i dobře vymyšlenou komedii o tom, jak se z obchodních partnerů stanou nejlepší přátelé. Nebudete se mlátit do kolen, ani nebudete znechuceni. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Průměrný podprůměr. Z mého pohledu na tom má obří podíl fakt, že nesnáším ten černošský uřvaný humor, v tomto případě ukázkově reprezentovaný Kevinem Hartem, který nahrazuje chybějící invenci koulejícíma očima a hodně laciným vtipem. Nijak zvlášť neoslovil ani představitel ženicha a konečně ani Penny se ke svému stínu z BBT zdaleka ani nepřiblížila. Pár chvilek pro zasmání se sice našlo a námět celkově skrýval poměrně slušný potenciál, ale ten, jako ve většině zámořských komedií, zůstal nevyužit. 30% ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský instant, a téměř "odpad!", který se snaží svou nálepku komedie obhájit rádoby humorem založeném na křečovitém primitivním scénáři, účelově vykreslujícím hlavního hrdinu coby největšího možného troubu, dále na chrlení vulgarit, nevkusném zoofilním trapasu, povinné pařbě generující spoustu dalších trapasů či na naprosto absurdních situacích, násilně se mě snažících přesvědčit, že se snad mám smát. Ne! The Wedding Ringer je typ konzumního humoru, který je mi na hony vzdálený, a který jsem dokázal dokoukat až na třetí pokus. Herci jsou navíc velmi průměrní. Kaley Cuoco je sice i v tomto filmu "Sweeting", bohužel už tradičně dokazuje, že drtivá většina seriálových hvězd má problém prosadit se ve světě filmovém, je velmi nevýrazná. Navíc mě Kaley přestala naprosto zajímat vždy, když se na scéně objevila Olivia Thirlby. 10% ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Další nudná komedie co chce těžit na jiných komediich .. VELKÝ OMYL ! Nekoukal jsem na obsazení, takže pro mě bylo dosti překvapení vidět Kaleyi (Penny) a Garciu. Vtip není nucený a právě proto je vtipný, já se dobře bavil, až nečekaně dobře. Nechci více prozrazovat, ale mohu vřele doporučit. PS: Poslední věta filmu mě dostala :-D Za mě jedna z nejlepších komedii 2015 ! 75% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Hlavní námět byl sice svym způsobem klišovitej, ale v záplavě romantickejch zápletek působil motiv přátelství jako příjemný zpestření. Jenže se mu tvůrci dostatečně nevěnovali a závěr přímo odflákli, ačkoliv se přímo nabízela příležitost pro nějakej závěrečnej rozhovor Doug-Jimmy, kde by si všechno vyřikali. Nesourodá skupinka svědků pak nabízela možnost vyprodukovat znatelný množství gagů, bohužel jsme se z jejich strany dočkali předevšim "večírkovejch triků" a minimálně na svatbě to mohli rozjet mnohem víc. Nějaký scény už byly natolik crazy, že se jim nešlo příliš smát (ragby s "dědkama"), ale několik jich zase docela pobavilo (rozlučka se svobodou), tři hodně slabý hvězdy. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)

Reklama

Reklama