Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Další nudná komedie co chce těžit na jiných komediich .. VELKÝ OMYL ! Nekoukal jsem na obsazení, takže pro mě bylo dosti překvapení vidět Kaleyi (Penny) a Garciu. Vtip není nucený a právě proto je vtipný, já se dobře bavil, až nečekaně dobře. Nechci více prozrazovat, ale mohu vřele doporučit. PS: Poslední věta filmu mě dostala :-D Za mě jedna z nejlepších komedii 2015 ! 75% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Hlavní námět byl sice svym způsobem klišovitej, ale v záplavě romantickejch zápletek působil motiv přátelství jako příjemný zpestření. Jenže se mu tvůrci dostatečně nevěnovali a závěr přímo odflákli, ačkoliv se přímo nabízela příležitost pro nějakej závěrečnej rozhovor Doug-Jimmy, kde by si všechno vyřikali. Nesourodá skupinka svědků pak nabízela možnost vyprodukovat znatelný množství gagů, bohužel jsme se z jejich strany dočkali předevšim "večírkovejch triků" a minimálně na svatbě to mohli rozjet mnohem víc. Nějaký scény už byly natolik crazy, že se jim nešlo příliš smát (ragby s "dědkama"), ale několik jich zase docela pobavilo (rozlučka se svobodou), tři hodně slabý hvězdy. ()

Reklama

Mire 

všechny recenze uživatele

Nečakal som od tejto komédie príliš veľa, ale musím povedať že to bolo lepšie ako som čakal. Spočiatku mi nápad so zaplateným svedkom prišiel ako blbosť, ale nakoniec sa mi to začalo celkom pozdávať, najmä ak prišlo na scénu sedem podivínov, ktorí mali predstavovať Dougových priateľov. Koniec sa mi zdal dobre vyriešený, ku koncu som začínal tušiť že to s jeho láskou nebude vyzerať ako to malo byť. Najmä charizma Kevina Harta tento film vytiahla do slušného nadpriemeru a som rád že som po dlhej dobe mohol vidieť Kaley Cuoco s jej pôvodným účesom :) Dal by som takých 3,5 *, ale zaokrúhľovať nahor nebudem, lebo chýbalo viac kvalitnejších hlášok - tá úplne posledná ešte nestačí. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Problém vidím už v nápadu. Udělat dobrou komedii na tom, že se osamělý chlap boji přiznat své nastávající, že nemá žádné přátele je asi nemožné. Na vyřešení tohoto pseudo problému si najme profesionálního svědka a jeho divné kámoše. Těšil jsem se na Kaley "Penny" Cuoco. Je to vážně krásná holka, ale herecky zcela nepřesvědčivá. Přátelství je někdy víc než láska, toť pointa málo vtipného a spíše nudného filmu. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe fakt dobrá komédia, kde som sa pár krát naozaj nenútene schuti zasmial. Josh Gad bol skvelý a Hartova partička na čele so samotným Hartom, čo viac dodať. Kevin je borec a trošku mi v tejto úlohe pripomenul aj keď len trošku najslávnejšieho černošského komika (pre mňa osobne) a Eddieho Murphyho (v jeho najlepších časoch samozrejme). No dobre, podobá sa skôr na Chrisa Tuckera, ale to neva. Bláznivá odviazaná komédia. 85% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)

Reklama

Reklama