Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (148)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, ktorá ma nemilo prekvapila svojou normálnosťou. Vážne, okrem pár scén so psom je až príliš zdržanlivá. Veď už len tá jeho partia mala väčší potenciál, ktorý je nevyužitý. Dej neprekvapí, ale zas ani neurazí. Na odľahčený večer dobrá voľba, avšak nič pamätné tu nie je. Ak však nerátam lietadlovú scénu, tá rozosmeje snáď každého :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Americká komédia, ktorej námet je zo šablóny, ktorú kúpite aj na tureckom veľtrhu. Ale predsa len zábavnejšia, ako ostatné instantné produkty Made in America, prístupná pre väčšinu planetárnej populácie, obsahujúca občasné emócie, aby sa nepovedalo, že nemá väčšiu výpovednú hodnotu. Stačí? Nie? Tak si zapnite kanál číslo ( ? ) a pozrite sa, aké máme nádherné reklamy. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Průměrný podprůměr. Z mého pohledu na tom má obří podíl fakt, že nesnáším ten černošský uřvaný humor, v tomto případě ukázkově reprezentovaný Kevinem Hartem, který nahrazuje chybějící invenci koulejícíma očima a hodně laciným vtipem. Nijak zvlášť neoslovil ani představitel ženicha a konečně ani Penny se ke svému stínu z BBT zdaleka ani nepřiblížila. Pár chvilek pro zasmání se sice našlo a námět celkově skrýval poměrně slušný potenciál, ale ten, jako ve většině zámořských komedií, zůstal nevyužit. 30% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dobra komedia s originalnym nametom, ktoru si uziju hlavne fanusikovia Kevina Harta, ktory tu konecne nehra ukecaneho chudaka ale pre zmenu ukecaneho frajera a väcsina jeho kecov je velmi vtipnych. Hlavny hrdina je tiez v pohode a s Hartom su solidna komicka dvojka. Bohuzial zvysok uz za vela nestoji. Najviac ma sklamali absolutne nevyuziti najati kamarati na cele s totalne zbytocnym Jorge Garciov. V poslednej tretine bolo na môj vkus uz dost vela hluchych nevtipnych miest. Cela linia s urazom so psom isla mimo mna. Ale prva hodina je fakt dost slusna, niekolkokrat som sa dobre zasmial (chudak babicka) takze za jedno pozretie to stoji. 6/10. ()

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart, je celkem slušný komik, ale bohužel, vždy jen do nějaké úrovně. Tady film nezačínal špatně, ač jsem od filmu nic neočekával, tak první minuty byly příjemné a já se těšil na celkem slušnou komedii. Ale, jak to u filmů s Hartem bývá, tak si to bohužel úroveň neudrží a to je problém i u tohoto filmu. Tady za to ani nemůže úplně Hart sám, ale film a jeho zpracování. Když jsem se dostal do druhé půlky filmu začalo to být trochu víc přehnané, (hlavně ta rozlučka se svobodou). Ale ani po ni se to už nezlepšilo a film už toho moc do konce nenabídnul. Spíše bych doporučil film Kámoš k pohledání, který je podle mě lépe zpracovaný.                        Pozitiva: Reference na seriál Ztraceni. Negativa: Rozlučka se svobodou. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)

Reklama

Reklama