Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Osviežujúca romantická komédia, ktorá opracúvava veľmi zaujímavý nápad a v zásade veľmi originálna myšlienka. Pobavil som sa na viacerých skvelých hláškach, aj keď na druhej strane sa to nevyhlo zbytočným a trápnym scénam. V rámci komédií to nie je nejaké terno, ale ten nápad je fajn a sympatické herecké obsadenie, najmä v podaní Kaley, nemohlo nič pokaziť. 60 % ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe fakt dobrá komédia, kde som sa pár krát naozaj nenútene schuti zasmial. Josh Gad bol skvelý a Hartova partička na čele so samotným Hartom, čo viac dodať. Kevin je borec a trošku mi v tejto úlohe pripomenul aj keď len trošku najslávnejšieho černošského komika (pre mňa osobne) a Eddieho Murphyho (v jeho najlepších časoch samozrejme). No dobre, podobá sa skôr na Chrisa Tuckera, ale to neva. Bláznivá odviazaná komédia. 85% ()

Reklama

Georgex 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie s poměrně originálním nápadem, ušitá na míru užvaněnému černošskému komikovi Kevinu Hartovi. Upřímně nepatřím zrovna mezi jeho fanoušky, nicméně jedno musím uznat, tato role mu opravdu sedla a při zdatném sekundování jeho bláznivého týmu svědků, to skvěle funguje a já se chvílemi skvěle bavil. Ano, je to recyklace gagů a stokrát viděných vtipů třetí kategorie, ale úlohu zábavné blbiny na odreagování to splnilo. Moje hodnocení 60%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejlepší komedie roku ne-li za poslední dekádu. Tohle mi absolutně proletělo pod radarem kvůli né příliš známému cástingu. Kevina Harta smím považovat za skvělého baviče na úrovni bratrů Wayansů. Film obsahuje všechny prkvy, které v komediích mám v oblibě ( tanec/párty, šikovné ženy, podivné individua, zvrhlý humor, buzerant a trefné fóry. Jako plus vynikající nápad a spousta hlubokých myšlenek týkající se žen, manželství, přátelství a tiátru kolem toho. Viděno už 3x a pokaždé jsem skončil pod stolem s nepříjemným záchvatem, takhle dlouho jsem se od srdce a upřímně snad ještě nezasmál. Perfektní věc jehož moudra v budoucnu určitě využiji. PS: Překvapivě velmi dobrý Dabing. ()

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart, je celkem slušný komik, ale bohužel, vždy jen do nějaké úrovně. Tady film nezačínal špatně, ač jsem od filmu nic neočekával, tak první minuty byly příjemné a já se těšil na celkem slušnou komedii. Ale, jak to u filmů s Hartem bývá, tak si to bohužel úroveň neudrží a to je problém i u tohoto filmu. Tady za to ani nemůže úplně Hart sám, ale film a jeho zpracování. Když jsem se dostal do druhé půlky filmu začalo to být trochu víc přehnané, (hlavně ta rozlučka se svobodou). Ale ani po ni se to už nezlepšilo a film už toho moc do konce nenabídnul. Spíše bych doporučil film Kámoš k pohledání, který je podle mě lépe zpracovaný.                        Pozitiva: Reference na seriál Ztraceni. Negativa: Rozlučka se svobodou. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama