Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Nejdelší jízda vznikl na motivy světového bestselleru proslulého autora Nicholase Sparkse a po jeho zhlédnutí uvěříte na opravdovou lásku. Když Luke (Scott Eastwood), bývalý jezdec rodea, který se snaží o návrat, potká vysokoškolačku Sophii (Britt Robertson), jež se připravuje na vysněnou práci v New Yorku, oba se spolu vydají na neobyčejnou — i když nejistou — romantickou cestu. Zatímco jejich odlišné životní cíle prověřují odolnost vznikajícího vztahu, čeká je osudové setkání s Irou (Alan Alda), jehož dojemné vzpomínky na vlastní manželství se stanou mladému páru inspirací a jednou provždy změní jejich životy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 3

Recenze (206)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Už od začátku jsou jasně rozdány karty, tuctová kostra příběhu slibuje nulové invence a jasný konec, a to taky dodrží. Bez jediné výhybky. Jako bonus je tu zbytečná linka s nezbytečným Alanem Aldou. Zhruba za půlkou jsem vypnul a když jsem se před koncem zrestartoval, bylo vše tak, jak jsem čekal. Nebrat. Pokud chcete Aldu, pusťte si MASH. Pokud Eastwooda, pusťe si Gran Torino, Dirty Harryho či cokoliv jiného s tatíkem tohodle ťutínka s přehršlem pleťových masek. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak ako k minulému filmu Nicholasa Sparksa (Safe Haven) aj tomuto filmu dávam 3*. Nie je to niečo, čo by človeka urazilo, ale rozhodne to nie je ani nič čo by si človek pozrel znovu. Film má svoje dobré momenty, osobne si myslím, že príbeh Ruth a Ira je celkom zaujímavý a herci majú chémiu, no v prípade Sophie a Luka je to už o niečo horšie. Najväčším problémom ale je, že príbeh je príliš priehľadný a jednoducho odhadnuteľný a všetko čo si myslíte že sa vo filme stane, sa skutočne aj stane. Nemyslím si, že som premhral svoj čas, ale k filmu sa už určite znovu nevrátim. Očakávania sa naplnili, Britt Robertson bola fajn, ale nič v tomto filme nekričí pre pozornosť. Je to proste ľahký romantický film na jedno pozretie.Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Láska vyžaduje oběti. Dlouho jsem přemýšlel jak se mi Nejdelší jízda vlastně líbila. Líbila, ale zároveň si myslím, že nevyniká naprosto ničím. Příběh je dojemný, hezký a kouzelný. Ale nebudu si lhát do kapsy, že tohle neumí vykouzlit dalších x filmů. Navíc od Sparkse se mi The Choice (2016) líbila mnohem víc. Tady Eastwood junior je snad sympatičtější než Robertson, a to píšu to jako chlap. Ona milující galerie a umění a on jako nejlepší (skoro) jezdec na býku. Z příběhu trošku vytrhává druhá dějová linka z minulosti, i když je vlastně nevyhnutelné aby se obě propojili na konci. Taky mi chybí trošku to morální poučená u postavy Luka, který jede do Vegas. Zkrátka jsem si to užil, ale je zde tolik lepších kandidátů na romantické drama, že příště šáhnu jinam. I když, co si budeme povídat, kdo by nechtěl mít ranč a být sexy kovboj? Alespoň na ty dvě hodiny. (70 %) ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tak jako jo, zabaví to, potěší to, ale je to opět hrozně přeslazené. Co bychom ale od Sparkse také čekali jiného, že? Navíc délka 139 minut? To fakt někdo přestřelil. Nebýt pasáží s Alanem Aldou, byl by to těžký průměr, protože mě ti dva mladí hlavní hrdinové jednoduše nebavili a vůbec ničím neoslovili. Takže nakonec dávám 3 hvězdičky. 67% (with J.) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Už som to asi spomínal viac krát ale opäť to musím zdôrazniť. Ak romantiku, tak s pera Nicholasa Sparksa. Inak tomu nie je ani pri tomto filmovom počine na motívy jeho knihy. ide v podstate o dva rozdielne príbehy v dvoch rozdielnych časových obdobiach. jeden je prirodzene rozprávaní treťou osobou a jeden je v reálnom čase teda Intime. Oba príbehy sú niečím špecifické a upútajú vás inou vecou a inou zápletkou ale výsledok je rovnaký láska vždy víťazí nad chamtivosťou a zlom. Film by sa dalo vidieť ešte zopár krát ale dal by som si na neho dlhší časový rozostup lebo príbehy sú silné a netreba aby scenár zovšednel a stratil to prirodzené čaro. 85% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Reklama

Reklama