Reklama

Reklama

Poslední šance na pomstu

  • USA Dying of the Light (více)
Trailer 1

Veterán CIA agent Evan Lake (Nicolas Cage) je nucen odejít do penze z důvodu nastupující demence. Ve stejné době odhalí jeho mladý chráněnec Milton Schultz (Anton Yelchin) důkazy o tom, že Lakův dávný nepřítel terorista Muhammad Banir (Alexander Karim) není po smrti, jak se předpokládalo. Lake tedy nastupuje na nebezpečnou interkontinentální misi, jejíž cílem je odstranění jeho úhlavního nepřítele. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Z celého filmu si budu pamatovat jistojistě Cageovo ucho. Přijde mi, že na něj poukazuje každičký záběr, že to je fakt až k smíchu. A nebo to je taky tím, že film nestojí vůbec za řeč. Rádoby thriller s upadajícím Nicholasem a chudákem Yelchinem. Nebýt ouška, za 3 měsícem nevím, že bych něco takového viděl. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod proč tomuhle skoro odpadu nedávám odpad je ten, že jsem viděl mnohem horší odpady a ať je to sebevětší sračka, nezaslouží si to. Nicméně doby, kdy Cage byl schopnej něco předvést jsou už nadobro pryč. Občas se sice poštěstí, ale tohle není ten případ. Debilních scénářů a neschopnejch režisérů je hafo a Cage má ten dar, že si vybere vždy tuhle cestu. ()

Reklama

Facerr 

všechny recenze uživatele

Okořenit tenhle příběh Cagovou demencí byl jedinej originální prvek jinak těžkýho průměru až podprůměru balancujících na hranách pomsty z řad agentů CIA. Na to, že Cage hraje v poslední době jen v kravinách jsem si už docela zvyk, ale tohle bylo navíc jen smutný a zoufalý, jako osud hlavního hrdiny. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To zas byl shit, to vám povím…Minimum akce, ale za to hromada nudných dialogů a zbytečných pasáží o totálním hovně. Nebýt těch páru světlých okamžiků a lehce krvavého finále, asi bych u toho usnul nudou. Ještě že měli tu soudnost a sestříhali to, jinak původně zamýšlenou délku filmu bych rozhodně nepřežil. Nicolas Cage kdysi dokázal natočit několik povedených filmů a patříval k mým polo-oblíbencům, ale poslední dobou se na jeho filmy vážně nedá moc dívat. Podprůměrný thriller s několika jakžtakž dobrými scénami, ale jinak další podprůměrná bída. Zdejší hodnocení odpovídá realitě… ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy a to opravdu strašně moc přivírám oči. Další hrůzostrašný film z dílny Nicolase Cageho. Opravdu si myslím, že kdo se sníží k tomu, aby začal točit filmy na Balkáně, je předem odsouzený k trvalému neúspěchu. Cage nám v poslední době ukazuje, že to s ním jde čím dál tím víc z kopce! Tady tento film, je toho jednoznačným důkazem :-( ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu můžete vidět i auto  české značky Škoda. (Cvalek)

Související novinky

Nicolas Cage neschopným únoscem

Nicolas Cage neschopným únoscem

17.05.2015

Asi vám neuniklo, že je kariéra Nicolase Cage, ehm... hodně zajímavá. Občas se sice objeví filmy jako Kick-Ass, Joe nebo Croodsovi, jinak ale diváci jen zdrceně vzpomínají na časy Skály, Con Airu a… (více)

Nicolas Cage přichází o zrak

Nicolas Cage přichází o zrak

26.01.2014

Těžko říci, jestli má Nicolas Cage špatného agenta, nebo už o něj přední hollywoodští filmaři nemají takový zájem, pravdou ale je, že v poslední době jde oscarový herec z jednoho průměrného žánrového… (více)

Reklama

Reklama