Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Chutný predkrm pred hranými Suicide Squad. Ako (takmer) nekritický fanúšik antagonistov som si zgustol a s brutálnym koncom plným tých najväčších "hviezd" som výsostne spokojný. Len krôčik k dokonalosti a dokonalé navnadenie na ďalšie animáky z Netopierovho univerza. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

BANG! Dokonali a jde to i bez toho otravneho netopejra. B) Logika, ze kdyz se tentokrat kope za zaporaky " za vrahy", bez trochu te krve to nepujde. :) Dokonce jsem se pristihnul i u toho ze jsem jim sem tam fandil. Jako ze ja normalne jinak psichopatum nefandim. :)) Zraloka mi bylo i celkem lito. :] Skoda kdyz preskocila za ledova jiskra. Uprimne frostka a Zralok to jejich chvilkovy milostny schadnutim celou tu napjatou atmosferu jeste poradne nahzavilo ze uz jse skoro cekal ze si to tam jeste nekde v koute rozdaj. :D Tipicke HQ chovani mne ani moc neprekvapilo a spidu a klokana uz jsem odepisoval rovnou dobredu, nadruhou stranu DS jako kladanskeho pohodare z obcasnymi vrazednymi sklony jsem vazne necekal. ;)) Skoda jen ze se tvurci ani nesnazi moc mlzit a reseni zapletky tusite uz po 20 minutach filmu. Tedy ne nic takoveho toho tipickeho batmanovskeho detektivneni. Coz je mozna i dobre aspon clovek muze vypnout mozek a uzit si vsechnu tu akci jen bez premysleni o nejake logice. ;) Proc film videt? Luxusni konec jedne Batmanovske etudy... kdo by to byl cekal? A nebo kolikaty uz to vlastne je klon v poradi? B) Dle meho tento animak neni predvoj ochutnavky na chystanou mega vybijenou hesky po Kriptonsku. :)) Ale spis seqvel k druhehemu hernimu dilu Batman city of Arham.. coz by i v zaveru dost odpovidalo. :) ()

Reklama

dragon94 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv má tenhle animák v názvu Batman. Tak o Batmanovi vůbec není. Za celý film se tam totiž Batmen ukáže jen minimálně. Za to celou dobu hrají hlavní housle členové Suicide Squad. Abych pravdu řekl nemyslel jsem si, že by mě mohl film jenom o záporácích bavit. A opak je pravdou. Tenhle animák splňuje všechno co by měl správný animák mít. Ať už jde o skvělou animaci, dobře zvolenou hudbu, vynikající akci nebo parádní dabing všech představitelů. Assault on Arkham... Ano tenhle film je ve stejném universu jako Arkhamská herní série, konkrétně se odehrává 2 roky před prvním dílem... ode mě získává 5* 93%. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Odporúčam ako ochutnávku pred blížiacim sa filmom Suicide squad (2016), určite vás to ešte viac navnadí. Jedná sa o klasicky výborný DC animák plný napätia, akcie a humoru. Za negatívum považujem, že tvorcovia sa spoliehajú na to, že perfektne ovládate komiksový svet, takže žiadne bližšie predstavenie hlavných anti-hrdinov nečakajte. Je to na škodu, keďže sa jedná o zaujímavé charaktery. Taktiež ani nevysvetľujú niektoré motívy, ako napr. prečo Harley Quinn nenávidí Jokera, či v akej veci podrazil Riddler Wallerovú. Vyznať sa v tom budú len komiksový fandovia. A zápletka s Jokerovou bombou by pokojne mohla byť námetom na celý film. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

A co jako? Klidně tam mrdnu i tu pátou i když čtyři by byly možná objektivnější. Ale když ona je to tak parádní jízda. Je to saprově nakreslené (hlavně teda Batman, Joker a Harley jsou tak špičkově črtnutí jak možná ještě v animáku nikdy). I když všechny postavy šlapou jak mají a v teamu vládně příjemně jiskřivá chemie tak stejně nelze nevypíchnout Harley- to je kapitola sama pro sebe a táhne celý film nahoru neskutečným způsobem..... Po šňůře spíše průměrných animáků se DCčko zase jednou pořádně vytáhlo a přineslo naději, že možná ještě nezapoměli dělat nejlepší komiksové animáky. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (4)

  • Film vychází z populární videoherní série o Batmanovi, která má k dnešnímu dni již čtyři hry (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight). (Claude Speed)
  • Mezi zabavenými Jokerovými věcmi, kterými se v jedné scéně přehrabuje Harley Quinn, je i klaunská maska z filmu Temný rytíř (2008). (ledzepfan)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama