foto

Greg Ellis

  • nar. 21.3.1968 (52 let)
    Wigan, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lego DC: Shazam!: Magic and Monsters
2017 Antisocial.app
Tom a Jerry: Willy Wonka a továrna na čokoládu
2015 Forsaken
2014 Batman: Útok na Arkham
Pošťák Pat
2013 Khumba
2012 Foodfight!
Rogue (TV film)
Scooby Doo a cirkus vlkodlaků
Tom a Jerry: Robin Hood a Veselý Myšák
2011 Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
2010 Dantovské peklo
Tom a Jerry: Sherlock Holmes
2009 Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
Star Trek
2008 Dr. Dolittle 4
2007 Beowulf
Piráti z Karibiku: Na konci světa
2006 Bratz: Passion 4 Fashion - Diamondz
Garfield 2
2005 Final Fantasy VII: Advent Children
Góóól!
Mr. & Mrs. Smith
2003 Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
2001 Megiddo: The Omega Code 2
Na konci všech válek
1997 Titanic
1988 Madame Sousatzká

TV seriály

2020 Gentefied (TV seriál)
Drsňáci (S01E03)
Peníze na kauci (S01E02)
Casimiro (S01E01)
2018 Lucifer (TV seriál)
Anything Pierce Can Do I Can Do Better (S03E21)
Skylanders Academy (TV seriál)
Raiders of the Lost Arkus, Part 2 (S03E13)
Raiders of the Lost Arkus, Part 1 (S03E12)
Split (S03E11)
další epizody (13)
2017 Skylanders Academy (TV seriál)
Touch of Evil (S02E13)
It Techs Two (S02E12)
Sheep(ball) Dreams (S02E11)
další epizody (13)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
The Occupation (S04E05)
2016 Lví hlídka (TV seriál)
Skylanders Academy (TV seriál)
Assault on Skylander Academy (S01E12)
Crash Landing (S01E11)
The Skylands Are Falling! (S01E10)
další epizody (12)
2014 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Ukradená stíhačka (S01E03)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Životní pojistka (S05E08)
Pravá tvář (S05E06)
Odkaz (S05E05)
další epizody (5)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Bostonské brzdy (S14E13)
2013 Beware the Batman (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Krvavé diamanty (S04E23)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Garrett Stillman (E12)
Doteky osudu (TV seriál)
Městečko Záhad (TV seriál)
Lovci hlav (S01E03)
Prozíravost (TV seriál)
Kilimandžáro (S01E08)
The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
Tron: Povstání (TV seriál)
Scars, Part 1 (E09)
2011 Zpověď (TV seriál)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Ben 10: Dokonalý mimozemšťan (TV seriál)
G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
Generator Rex (TV seriál)
Gigantic (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joel Seabrook (S06E13)
2009 Otravný pomeranč (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Ben 10: Síla vesmíru (TV seriál)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Valentine (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
The Lying King (S02E07)
Dead Calm (S02E06)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
Legion of Super Heroes (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dvě těla v laborce (S01E15)
2005 Ben 10 (TV seriál)
Bratz (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
The Boondocks (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Velké dítě (S05E15)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S03E16)
Day 3: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S03E15)
Day 3: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S03E14)
další epizody (7)
2003 Evil Con Carne (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Heavy Gear: The Animated Series (TV seriál)
Invader ZIM (TV seriál)
Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
Báječní Stevensovi (TV seriál)
Duck Soup (S02E03)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
The Angry Beavers (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
1989 The Paradise Club (TV seriál)
1986 Bread (TV seriál)
Brush Strokes (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2020 &Music (TV seriál)
1989 The Heat Is On

Režijní filmografie

Filmy

2014 Playhouse uvádí - Oběť (TV film)

Host

TV pořady

2002 Summer Music Mania 2002 (TV pořad)
2001 The Teen Choice Awards 2001 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky