Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Recenze (132)

awelone 

všechny recenze uživatele

Už podle názvu Zombeavers, tedy zombie bobři, se dalo čekat, že to bude pěkná blbost, ale že až taková blbost... na to že to je komedie, skoro jsem se po celou dobu nezasmála a efekty taky nebyly zrovna dvakrát věrohodné. Pokud se chystáte na film podívat, neztrácejte čas a podívejte se na něco lepšího. ()

TSZ 

všechny recenze uživatele

Komediální horor, u kterého se zřejmě štáb bavil daleko víc než diváci, ale ani ti nepřijdou díky zcela absurdnímu ději a šíleným maskám zkrátka. Pro někoho možná až kultovní béčková blbost, u které platí, že s ubývajícím IQ roste množství smíchu a zábavy. Já se bavil poměrně dost, ačkoliv se za to paradoxně i trochu stydím. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý tromfol aj žralokov poletujúcich povetrím L.A. Tých, niečo vyše 70 minút filmovej zábavy som si vcelku genitálne, sorry, geniálne užíval. Od počiatočných titulkov, lepšie povedané ešte tým, čo sa odohrávalo pred nimi, cez samotné štylizované titulky, cez zhustený dej, až po vyvrcholenie čisto v duchu celého filmu až po záverečný epilóg požmurkávací na diváka s možným prísľubom ďalšej pliagy v podobe zombie hmyzu sa sústavne posúvajú hranice absurdity, pričom sa neberie ohľad na nič a nikoho. Koho tento film jednoznačne pohorší, tak to budu milovníci zvierat, nielen že sa film nesie v hesle zabi bobra, zachrániš strom a možno aj svoj život, ale ani iná háveď zo zvieracej ríše nie je pred ničím uchránená a je úplne jedno, či ide o obyčajného anonymného paroháča z lesa, alebo najlepšieho priateľa človeka. Ak chcete vidieť film, ktorý si vedome a podvedome uťahuje zo všetkého, predovšetkým sám zo seba, ktorý má s realitou asi toľko spoločného, ako Potemkinové dediny, ktorý kychá na všetky CGI a vracia sa k bábkam a ktorý má gule, aj keď o nich sem tam niekto príde, tak títo nemŕtvi stavitelia vodných diel sú tu pre vás ako stvorení. ()

Amynka 

všechny recenze uživatele

Měla jsem chuť na ulítlou pohodovou jednohubku a tu jsem dostala...Ale teda ve chvíli, kdy se na scéně objevil první bobřík, jsem měla sto chutí film vypnout! Byli táák trapnýýý :-D Ale nakonec jsem to překousla a docela se pobavila...Po prdících zmutovaných lidožravých ovečkách jsem narazila na tyhle bobříky a jsem fakt zvědavá, co mě pobaví příště:-) ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Přesně taková ptákovina, jakou jsem čekal, ale koneckonců proč ne? Bobři udělaný šíleně, samej sex a narážky na něj, hezký holky - prostě nenáročná zábava pro náctileté. Nejvíc se mi na tom líbí, že se film sám nebere vůbec vážně. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Kašlu na to dávám čtyři hvězdy, já jsme se bavil víc než dost, pěkný holky, pár namachrovanejch debilů a pár místních domorodců v čele s drsným lovcem čelí útokům zombíckých bobříků, kteý mají hlad a přenášejí vir na všechno kolem. O krve a kusy těl není nouze, hláškuje se skoro furt a největší sranda přichází, když se lidi začínají proměnovat na mutantí bobrolidi. Je šílený a ujetý a mě to kurevsky bavilo. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem že mi princezna Tupajzna, ukáže bobra a neukázala ani sušenou švestky. Škoda, nápad dobrej, být tam víc "tromáckýho" humoru, mohlo jít o super podívanou. Takhle na to brzo zapomenu. Slabé 2. ()

neo250 odpad!

všechny recenze uživatele

V prvom rade nechápem ako toto mohol natočiť Univerzál. V druhom rade oceňujem zombie bobry, ktoré sú take inteligentné, že vedia prehryznut telefónne káble a zablokovať cestu, aby hostia chaty nevedeli zavolať pomoc. Ba dokonca naplánovať vraždu za pomoci stromu. Celé zle. Ani za tie pekne prsia nemôžem dať jednu hviezdičku, lebo toto bola riadna konina. Oceňujem však pekne defky. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Nevím jak ostatní, ale já se slušně bavil. Technicky nedokonalé, ale to je fuk. Byla to sranda :). Zasloužené 3 hvězdy. ()

Ospala 

všechny recenze uživatele

Ta hvězda je za boží píseň která hraje na konci filmu... jinak větší vulgární, amatérskou s*ačku jsem dlouho neviděl.. ()

hepi_ 

všechny recenze uživatele

Dokonalé "Béčko". Zombeavers majú v sebe všetky klišé napriek tomu je film originálny. Už od prvej chvíle som sa bavil na hudbe, dialógoch a humornej atmosfére. Neskutočná oddychovka, ktorú treba pozerať s priateľmi a baviť sa_námet, hudba, sexi herečky 85% ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Ok přiznávám, mrknul jsem na to jen kvůli těm třem luxusním buchtičkám... Jinak je to naprostej stupidní odpad.. Doufám že tohle někdo myslel jako parodii... ale i jako parodie je to odpad... takže tak :D ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Noooo, ještě že tam byly ty holky, jinak se nebylo na co dívat. Pár gore a pár efektů se tu sice mihne, ale je jich klatě málo. Bobři jsou k smíchu, zde trikaři nepředvedli vůbec nic. Dějově zpočátku nuda, pak se to trochu rozjede. Prostě je to film, který možná někoho pobaví, mne však nijak zvlášť nenadchl. Ale občas jsem se zasmál. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT: Je to kokotina to bez debaty, ale vcelku zábavná, berie sa ako kokotina a po dlhej dobe film kde neprežije nijaký hlavný hrdina. Ale posledná smrť je kurevsky vtipná. ()

soviczka 

všechny recenze uživatele

Má to všechno - léto, chatu u vody, tři páry nadržených vysokoškoláků a... ZOMBOBRY! Rozpočet byl ale pravděpodobně nižší, než moje měsíční útrata na Zalandu, takže se při pohledu na vycpané bobří loutky hlavně dobře zasmějete. Scéna s blonckou a útočícím zombobrem na sporáku je vyloženě promrhaný potenciál... ;) ()

Reklama

Reklama