Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad, který má koule. Nekorektní skečové pásmo. Sledujte jen na vlastní nebezpečí. Pečený sněhulák je původní skečová show plná nekorektního humoru, jejíž silnou devizou je sehraná parta talentovaných herců. Právě díky jejich společným improvizacím a správnému „jiskření" vzniká osobitá zábava, která nabízí svébytný pohled na život i situace kolem nás, které jsou i nám často povědomé.
Osou každého dílu Pečeného sněhuláka je fiktivní reportáž, která si pomocí mystifikace dělá legraci z nejrůznějších věcí kolem nás. Mezi „reportážními vstupy z terénu" se pak střídají jednotlivé skeče. Jejich témata jsou nadčasová, od satiry na současnou společnost a vyhraněné charaktery lidí, se kterými se občas v životě setkáváme, až po ryze absurdní situace.
Ambicí pořadu je navázat na tradice populárních zahraničních vzorů, jakými jsou např. Monty Pythoni, série Malá Velká Británie, Big Train a další. (Česká televize)

(více)

Recenze (241)

kratina odpad!

všechny recenze uživatele

Vezmu obálku, vložím do ní své doklady SIPO za rok 2014 - potvrzení o mnou zaplacených, ze zákona bohužel povinných televizních poplatcích - a pošlu to do účtárny ČT. S požadavkem, ať mi vystaví dobropis. Já samozřejmě neupírám nikomu právo točit cokoli, třeba i takovouto odfláknutou, amatérskou ubohost plnou dětinských (a navíc nedotažených čili nudných) fórků, ale ne za moje peníze! ()

Pulper 

všechny recenze uživatele

Monty Pythoni po severomoravsku. Já to beru. Když to vysílali, koukal jsem na to s nevolí, jako, že ubohá vykrádačka MP, a je fakt, že inspirace je víc než zjevná (manželská hádka, manželství na pronájem, ministerstvo prokrastinace), ale zápletky se ubírají jiným směrem a herci jsou FAKT SKVĚLÍ. Obzvlášť pánové Kaluža, Čuba a Štabrňák. Některé scénky jsou neskutečně vtipné, jiné vůbec, ale stejně to mám s MP, Českou sodou i Sklepem. ()

Reklama

masik odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybyste někdo chtěli vědět, co najdete na dně Mariánského příkopu, tak tam bude Pečenej sněhulák. Jak může bejt člověk tak nesoudnej a pustit tohle do televize. Udelám zkušební promítání, zjistim, že jsem natočil kýbl bláta na přes držku, přestanu točit další díly a půjdu klecet na hrách. Přece se všechno co se natočí nemusí automaticky vysílat. To je jako kdyby kuchař zkurvil jídlo a stejne ho dones hostovi, místo, aby ho vyhodil do popelnice a začal vařit znova. Takhle děláte zle všem, pak prijde nekdo novej s nápadem a vizí na vtipnej porad, vzpomenete si na snehuláka a automaticky se to radsi stopne. Myslete politicky kurva ()

0kozel 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatný. Některé vtipy jsou více povedené, jiné méně, ale u mě převládá spokojenost. U spousty věcí se ale dá předvídat jak dopadnou. Nemůžu si pomoct, ale mně se při sledování vybavila "Malá Velká Británie", ale nedá se říci, že by to dosahovalo její kvality. V porovnání s jinými českými současnými zábavnými pořady může být tohle skvost. Uvidíme co další díly. Protože se mi líbila zhruba polovina vtipů, tak dávám tři hvězdy. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Celé je to nějaké podivné, ale o tom to je. Musíte se přeladit na jinou frekvenci a pak to půjde :-). Mimochodem, kdybych měl na vývojové stupnici komediálních seriálů složených z různých skečí udělat na historické ose nějaký mezník po dnes nevysílatelné České sodě, byl by to asi právě Pečený sněhulák. Rok 2014 byl ještě relativně normální dobou, kdy se humor nemusel uzpůsobovat různým pošahancům a ukřivděncům, kterým se dnes říká ,,zájmové skupiny''. Ještě se dalo dělat legraci z žen a dalších ožehavých témat za něž by dnes autorům hrozilo minimalě veřejné ukřižování na sociálních sítích a to takovým způsobem, že už by si už neškrtli, protože by stejně jako za komančů nikdo neměl odvahu je do své televize či tvůčí skupiny přijmout. Byli by to odporní jedinci, xenofobové, homofobové, rasisté, náckové.... Samozřejmě není všechno zlato co se třpytí a tak mezi skečemi jsou trapnější místa, jsou tam ale i místa naprosto geniální a tak stojí za to Pečeného sněhuláka řádně obrat až na mrkev a udělat si tak obrázek vlastní. Po dokoukání všech dílů zvedám na 4 hvězdičky už jen kvůli tak nízkému hodnocení ! * * * * ()

Galerie (5)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama