Reklama

Reklama

Avengers Přísně Tajné: Black Widow a Punisher

  • USA Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (více)
Trailer

Poté, co zasáhl do přísně tajné mise, je PUNISHER vzat do vazby AGENTEM S.H.I.E.L.Du a AVENGEREM, BLACK WIDOW. Na příkaz ředitele Nicka Furyho jsou Punisher a Black Widow posláni na misi, aby zastavili LEVIATHANA, světovou teroristickou organizaci, která plánuje prodat ukradenou technologii S.H.I.E.L.D tomu, kdo dá nejvíc. Teď musí samozvaný ochránce zákona a tajný agent spolupracovat, aby se tato technologie nedostala do nesprávných rukou. Osud světa a osud AVENGERŮ visí na vlásku. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem hodně, ale dostal jsem jen slaboučký animák v manga stylu, což nejen že se do Marvelu nehodí, ale navíc to nemám rád a nehodí se (je to natolik důležité, že jsem to zmínil dvakrát). Mrzí mě, že Punisher sice dostal další film, ale už zase byl slabý a vlastně nakonec dost nezajímavý, tahle filmová smůla Franka Castla by měla hodně rychle skončit. Také mě mrzí ta milostná zápletka mezi Natashou a záporákem, která se nakonec vyklubala z děje. Co mě nemrzí, to je právě přítomnost Punishera, dodržení dabérů z hraných filmů (hlavně u nejdůležitějších postav, za to palec nahoru), přítomnost Iron Mana a nakonec i Avengerů (díky za to, už jsem myslel, že název lže) a právě s jejich příchodem nabral film na obrátkách, i když to bylo jen na pár minut. Na můj vkus film obsahuje až moc milostné zápletky a až moc bitek (v komiksech ani v hraných nic proti, ale tady to nepůsobí dobře, nezaujmou a i film jako celek je poměrně mizerně japonsky natočený), takže i když to byla celkem zábava, která mě potěšila i přítomností Amadea (byť krátkou), mě se opět potvrdilo, že Marvel animáky prostě neumí (což je mnohem přijatelnější skutečnost než ta, že DC Comics zase neumí hrané filmy). Celkově mě to vychází na 65%, protože kdybych tvrdil, že jsem se nudil a nepobavil se, lhal bych. ()

BreHas26 

všechny recenze uživatele

Anime nemám rád, ale tenhle filmek se hned zařadil mezi mé oblíbené. Punisher je moje velmi oblíbená postava a Black Widow také. Oba dva jsou taky důvodem, proč jsem se na AC:BW&P musel hned podívat (teď zkusím ještě dohnat Iron Mana). Animace pěkná, příběh hodně dobrý, hudba je OK, Black Widow a Punisher jsou super. Málo chybělo do plného počtu. P.S.: Kdyby byl v takovém podání animovaný film o Punisherovi se stejným dabérem, tak by to bylo super, protože Punisher tady vede. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Marvelu se prostě daří víc ty hrané filmy, než animáky. Tady tento není špatný, ale bohužel je příliš obyčejný. Spojení Black Widow a Punishera je určitě zajímavé, ale 80ti minutýový příběh se bohužel celkem vleče a nenabízí nic dalšího zajímavého. Anime animace se u některých postav (jako ten geek Amadeus) moc nepovedla. A sama Černá vdova místy vypadala v obličeji jako někdo z Pokemonu. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Film podtrhující fakt, že Black Widow je jedna z nejzbytečnějších členů Avengers (nejvíc na hovno je Hawkeye, který se tu samozřejmě pro maximální zhnusení musí minout taky) a nezachraňuje ji ani hlas Jennifer Carpenter. Koukal jsem na to hlavně kvůli Punisherovi a ačkoliv tu má několik málo dobrých momentů, je vidět, že zoufalí scénáristé neměli ponětí, jak s ním pracovat. Přestože je v názvu, na plátně ho uvidíte především v druhé polovině minimálně a veškeré jeho přispění do jakékoliv konverzace je pořád dokola plochý vzorec: Dělám věci po svém/jestli ho nezabiju, umřou nevinní lidé/mám výsledky, vy ne. Navíc (zdravím japonské animátory) se radši prohání mezi haldou nepřátel s dvěma pistolemi, než aby na to šel alespoň zdánlivě takticky jako v komiksech, prostě bída. K tomu plná nekonzistentních postav i oponentů (někdy jde kov prostřelil, jindy ne, jedna rána nezranitelného nepřítele nezastaví, druhá odhodí přes místnost...). Mimochodem ta věc, co mezi Avengers nahradila Kapitána Ameriku, je proboha kdo? A vůbec smysl toho všeho mi taky uniká. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zase jedni superhrdinové v japonské animaci. Na první pohled to nevypadá nějak moc lákavě, na pohled druhý je to přesně takové. Rádoby špionské, rádoby zamotané, ale přitom neskutečně přímočaré a i přes přítomnost dvou zajímavých (titulních) postav je to akorát klasická nuda boje dobra se zlem. Ale tak co, superhrdinové táhnou, tak se podobné zbytečné příběhy dál budou natáčet. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama