Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem fanda série Rychle a zběsile, nemohl jsem si tuto parodii nechat ujít a celkem mi i sedla. Škoda jen, že je zaměřena i na dětské publikum - od toho se odvíjí místy infantilní humor a v některých scénách bych osobně přitvrdil, ale když přivřu oko, účel to splnilo. Hlavně se mi líbí dějová linie, která jede napříč více díly a imitace The Rocka byla prostě famózní. Kdo má tedy zájem o oddechovou zábavu a nic moc od toho nečeká, tak s chutí do toho - 55%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak podobně blbou a jednoduchou komedii jsem přesně potřeboval. Pobavilo, nenudilo, sem tam jsem se pořádně zasmál, i když ne tak často, ale celkově jsem byl z téhle komedie dobře naladěn. Hodně to sází na znalost "Fast and Furious" a jelikož jsem všechny díly viděl, bavilo mě to možná ještě o to víc. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ha tak co to tady máme? Parodie na Fast and furious? No tak to jsem nemohl odolat. Sem s ní! Možná je to hodně primitivní a infantilní, ale já se skvěle bavil. Nebudu zastírat, že nejsem fanouškem série kterou si tento film bere na paškál a nebudu se ani hanbit, když tomuhle úletu dám vyšší hodnocení než kterémukoliv dílu ze série která, pravda parodovat možná ani nepotřebuje, protože se posledním dílem zparodovala sama, ale tohle je trefný. Místy jsem se fakt řezal smíchy. Samozřejmě, že základní znalost F+F a postav z nich se hodí, protože aspoň víte z čeho konkrétně si tu dělají prču a víc si to užijete. U mě nejvíc boduje zparodování scény z tažením trezoru z pětky. Takže ano je to laciná a vylízaná lekrace. Takže přesně film pro mě.80% ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Ja to bohužiaľ nemám s čím porovnať, takže pre mňa úplne perfektne debilná komédia. Aspoň vďaka Jamesu Wanovi poznám postavy, škulavý Vinco je proste lepší než originál.. a ten policajt s detským olejčekom, ten to dorazil na plnej čiare. Nie som si síce istá, koho mal predstavovať Lucas, ale tak dobrého komedianta som nevidela už dobre dávno, tudíž je mi to jedno, zábavné od začiatku do konca. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době povedená parodie.. Možná je to dáno tím, že to parodizuje pouze jeden film (respektive celou řadu) a nebyly tam kvůli tomu nějaké zbytečně vnucené přeplácanosti.. Hodně fóru je originálních a nepředvídatelných, hlavní postavy jsou úžasné (Rock je asi nejlepší, Diesel ale taky není špatný) a rychle a zběsile to fakt skvěle vystihuje.. 80% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Vo filme je tiež parodovaná kultová počítačová hra z názvom „GTA San Andreas“ od Rockstar Games. (Zeker)
  • Po skončení filmu nasledujú nevydarené scény. (Zeker)

Reklama

Reklama