Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2 (2016) (série)


Psi do přestřelky (S02E02)

(epizoda)
  • USA Dogs to a Gunfight

VOD (1)

Obsahy(1)

Murdock se vzpamatovává z útoku a Foggy s Karen se snaží svého nového klienta ochránit jak před zákonem, tak před dalším samozvancem, který se v Hell's Kitchen objevil. (Netflix)

Recenze (12)

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl. Oproti nastolenému tempu Daredevila se tenhle díl opravdu nepovedl... Málo akce, málo děje, málo napětí. V tomhle dílu jsem se prvních 40 minut nehorázně nudil. Ovšem pak přišla na řadu akční 20 minutovka a opět vše zpravila. Opravdu říkám to znova a znova akce v Daredevilovi je úplně famózní, jen škoda že akce v dílu moc nebylo. Ovšem celkově slabší průměr.. A ještě musím říct, že oblek Daredevila vypadá jak prdel z jednou půlkou. [48 %] ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další velmi povedený díl. Hned ze začátku musím zmínit Punishera, který je prostě skvělý. Ať už scéna v zastavárně, která je prostě perfektní, krásně ukazuje i pro neznalce komiksů charakter Punishera a zároveň má skvělou a nepříjemnou atmosféru. To platí i o akční scéně mezi Daredevilem a Punisherem, která vypadá nádherně, má skvělou choreografii a strašně se mi líbí přítomnost třetí strany, tedy policie, která stěžuje souboj jak Frankovi, tak Mattovi. Jinak, děj epizody je dost fajn, opět musím pochválit dynamiku Foggyho a Matta, navíc se mi docela líbí linka s Mattovým ohluchnutím a jsem zvědav, kam povede. A taky jsem si velice užíval finálních zhruba 15 minut, tedy samotnou policejní akci s Grottem a lákáním Punishera, jelikož to byla velice atmosférická a působivá scéna. Celkově velmi dobrá epizoda. Hodnocení: 80% ()

Reklama

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že jedna prohraná bitva neznamená prohranou válku je již potvrzená pravda. Válka stále pokračuje a to na více frontách, protože Punisher není jediným problémem, s jakým se Daredevil potýká a jaký mu působí nezdar. Akční scény jsou lahoda pro oko, atmosféra pro cit a v neposlední řadě je potěšeno i ucho vynikajícím hudebním podkladem. Vše do sebe zapadá a jako celek to působí ohromně. Nejde se odpoutat od obrazovky. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem fanoušek komiksů, o to větší překvapení je zjevení Punishera, seriál Punisher jsem neviděl, ale co je to za postavu samozřejmě vím. Jako mladý jsem se s ním seznámil ve hře a to je dostačující seznámení s oblíbenou postavou. O důvod víc se po tomto seriálu vrhnout na seriál Punisher. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama