Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erotický hororový príbeh o krásnej upírke Nadine Carodyovej (Soledad Miranda), ktorá zvádza a zabíja ženy, aby utíšila svoj neukojiteľný smäd po ženskej krvi... (westerns)

Recenze (22)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Moje druhé setkání s Francem. Od Les Avaleuses aka Female Vampire přibylo děje, ubylo detailních záběrů na zarostlé klíny (osobní poznámka: škoda) a konečně to vypadá, že Franco nebyl v Turecku jen na dovolené, ale že tam skutečně jel točit něco na způsob filmu. Během první třetiny, kdy se upírka s hlavní představitelkou seznamovaly, oťukávaly a tak dále, jsem ještě uvažoval o třech hvězdičkách, tohle ještě bylo zahráno dobře, zbytek už ale byla jen nuda a celá dějová linie s doktorem, který se chce také stát upírem, byla už dost o ničem. Franco se tu měl poučit o jedné věci: ať si klidně režíruje, píše scénáře a střihne si nějakou epizodní roličku, ale ať proboha nedělá kameru ani střih (nezávisle na něm jsem k tomu došel ve své tvůrčí praxi i já sám). Bohužel se to nenaučil a proto Les Avaleuses vypadá nepoměrně hůř. A proč se na to tedy dívám? Ani ne tak kvůli těm holkám, které bych ostatně našel nejen v každém Francově filmu, ale i v každém druhém dalším a taky nepoměrně lépe natočené, zaujal mě spíše žánr vampire lesbian films - a hlavně mi nejde do hlavy, kde na to sakra pořád bral prachy? ()

seeker23 

všechny recenze uživatele

Podmanivý soundtrack, vyosené záběry, spousta náletů kamery a detailů plných symboliky (obzvláště na hmyzu se Jesus vyřádil) a surreálná atmosféra. Problém je, že to nefunguje ani jako žánrovka (horor - i přes draculovic rodinu - v podstatě chybí; erotické scény jsou důmyslně estetizované a skutečně erotické, ale je jich minimum) ani jako umění. 50% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je mi stále záhadou, že si režisér Franco našiel množstvo fanúšikov. Drvivá väčšina jeho snímkov je hrôza a des. Ale v inom význame slov. Tak ako VAMPIROS LESBOS. Pán ´´umelec´´ tu opäť iba rozpohyboval akési strnulé fotografie, ale ich strnulosť zachoval v plnej miere. Kus tej striptízovej erotiky vonkoncom nič nezachraňuje. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Franco a jeho další přiblblá upířina. Franco si pravděpodobně díky tomuhle filmu vymlátil svojí úchylku. Neustále tu jsou nahaté upírky co se lížou a dělají další hezký věci, bohužel už to moc jako horor není. Je to spíše soft erotický blbost bez příběhu zato s plnou bandou bobrů. A navíc je to děsná nuda, Rollin sice taky točil upírské eroťáky ale ty měly aspoň některé scény smysluplné. Tohle ne. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Veľmi málo erotiky a vôbec žiadny horor v údajnom erotickom horore. Známy euro-trasher Jesús Franco tentoraz spolieha viac na pevnejší dej a postavy, než samoúčelné dráždivé scény. Otázne je, čo sa dá v jeho meradlách považovať za pevnejší dej a či môže byť nejaký jeho film bez týchto scénok atraktívny. Ak áno, určite to nie sú Vampiros Lesbos. I keď obe herečky v hlavných úlohách sú na spapanie. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama