Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (239)

panMartin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt nešlo, naprostá ztráta času. Děj naprosto tragický, jediný co bylo na filmu dobrý byly hezký těla a taneční choreografie taky nebyly špatný. Inteligenčně na úrovni Teletabís. Dialogy mě svou debilitou tak vytáčely, že jsem to musel přetáčet. Scenáristický a herecký odpad. Film naprosto o ničem. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Zatímco Soderbergh brnkal se snímkem Bez kalhot převážně na dramatičtější strunu, tak jeho pokračování s lascivním podtitulem XXL se již plně vydalo cestou nenáročné letní komedie. Chtělo by se říct, že přiznaně míří výhradně jen na ženy, nicméně záměrem tvůrců zřejmě bylo oslovit obě pohlaví - jde totiž v podstatě o chlapáckou road-movie o macho mužích, kteří vedou silácké řeči a dělají vtípky, jež odpovídají ironicky spíš zábavě pro pány, zatímco ženy se mohou kochat striptérskými výstupy, kterých je o hodně víc než v jedničce a mají i lepší choreografii. Děj je na druhou stranu vyloženě strašný a dialogy otřesné, přičemž snaha vtisknout hlavním hrdinům nějakou serióznější psychologii nebo osobní problémy se zcela míjí účinkem, protože jde o banality, kterými se autoři snaží zamaskovat, že cílem filmu je ukázat svaly a částečnou nahotu hlavních protagonistů. Delší recenze ZDE. ()

Reklama

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud tento film měl být komedií, tak takovouto zoufalost jsem už hodně dlouho neviděl. Děj žádný, vtip žádný, jen slaboduché nudné tlachání o ničem. Channing Tatum byl dřevem vždy, tady však překonává všechny hranice, tento neherec by se měl komediím vyhýbat velkým obloukem! Ostatní na tom nejsou o moc lépe, aspoň na Amber Heard je radost pohledět (nemyslím tím pro její herecký projev). Obrovské ubíjející nic! ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Já nevím, jaké hodnocení tomu dát. To jsou jak 2 úplně jiné filmy v jednom. Přijde mi jak kdyby vymysleli ten film tak od půlky dál, ale pak zjistili, že je to moc krátké, a uměle na začátek dolepili asi 45 minut. Ta první půlka, kdy jsou jen na cestě a sem tam pindají nesmysly, je fakt na vystřelení mozku z hlavy. Pokud to ale přežijete, budete odměněni super taneční show. O ničem jiném to v podstatě ani není a chtít od tohohle filmu víc je mimo realitu. Ovšem ty choreografie vymýšlel někdo, kdo o tom fakt přemýšlel, ani tam nepoužíval příliš hezké ženské, aby se s tím mohlo ztotožnit co nejvíc bab. No prostě na večer před spaním fakt super :D ()

castor 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh je tak trochu značka a když na ní chce někdo parazitovat, cílový zákazník to vesměs odhalí. První kus kritici docela brali, diváci hojně otvírali peněženky, takže dvojka je logickým vyústěním. McConaughey udělal stejně jako režisér pápá, Tatum zůstal a po třech letech se mu zachtělo i pódia. Než na něj ale pořádně vyleze, musíme sledovat dost mdlý oblouk, který není ani zajímavý, natož aby v něm zaznívaly alespoň trochu slušné dialogy. Řeší se tu neatraktivní bolístky našeho striptýzového uskupení, někteří herci jsou trestuhodně nevyužití, vystoupení je pomálu a vlastně ani nevím, co si o nich myslet. Za život jsem viděl naživo asi tři nakrucující se striptérky, tohle je pochopitelně úplně jiná liga, založená na fyzicky fascinujících pasážích, jen tak trochu pro jiné pohlaví. Dietní tři hvězdy!! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)
  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama