Reklama

Reklama

Sestry Maura a Kate, čtyřicátnice s poněkud neuspořádaným osobním životem, se od svých rodičů dozvědí, že si mají do konce týdne vyklidit své pokoje v jejich rodném domě. Otec s matkou se totiž rozhodli dům prodat a přestěhovat se do domu pro seniory. To je šok především pro Kate, která to zjistí až v okamžiku, kdy s Maurou dorazí na místo. Dům už je prázdný a zbývá vyklidit pouze jejich pokoje. Sestry se začnou přehrabovat ve svých věcech a při této tísnivé činnosti dojdou k názoru, že by bylo dobré ještě naposledy v domě svého dětství uspořádat pořádnou party. Přesně takovou, jakou zažily, když byly na střední škole. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer 1

Recenze (54)

santiamén 

všechny recenze uživatele

Amy i Tinu zbožňuju, ale ne v podobných rolích. Naprosto zbytečná záležitost pro všechny, kteří se na párty nudí, i když jsou sami přítomní, natož na obrazovce. Nebavil mě už Project X, tady jsem doufala v zázrak díky výbornému obsazení, ale film o chlastačce je bohužel pořád jenom film o chlastačce. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tinu Fey mám rád a její humor mi sedí. Bylo mi jasné, že ve spolupráci s Amy Poehler mě bude snímek bavit. A tak nějak jsem se trefil. Je to místy hodně obhroublé, je to místy hodně ujeté, ale tak nějak mě to bavilo celou dobu, i v těch dramatičtějších momentech. Ta spolupráce obou hereček v hlavní roli prostě funguje skvěle. Navíc jsou tu parádní vedlejší role. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Miestami trápna ale miestami aj extra vtipná komédia. Škoda, že to bolo tak nerozhodne. Dal by som aj štyri hviezdičky, ale predsa len tých trapární bolo dosť. Zato tri silné hviezdy to dostane s prehľadom. Podľa manželky tam natlačili všetkých béčkových hercov a žiadneho pekného, ja som s tým problém nemal, jednak ich všetkých poznám a jednak film bol o takmer mojom ročníku, takže by som sa v tom mohol za pár rokov nájsť... :) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ve výsledku celkem fajn komedie,u které jsem se nejednou zasmál,ale kterou zároveň zbytečně sráží potřeba jít vždy a ve všem až na hranu,nebo daleko za ní.Absurdno mám rád,ale natahování "vtipu" v rámci hesla čim delší tím vtipnější z 99% prostě nefunguje a platí to i tady.Tina Fey i Amy Pohler potvrdily,že právem patří mezi top komediální herečky,i když v našich končinách se velké obliby nejspíš nikdy nedočkají...60% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie o dvou vyzrálých sestrách ,které pořádají párty jak za mlada a pozvou všechny bývalé kamarády ze škol. Párty trvá skoro hodinu a je to největší mazec od Project X, zde se drogy a alkoholem rozhodně neplýtvá, škoda, že s tím sexem to už tak sladké nebylo. Největší překvápko je John Cena v podobě dealera, který ve svém kufříku měl snad všechny látky, co kdy jaký chemik vyrobil. Nasmál jsem se i jsem se skvěle bavil. 75% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v létě roku 2014 v městské části East Meadow na Long Islandu. (Patw)
  • Postava dealera (John Cena) se jmenuje Pazuzu. Jedná se o odkaz na film Exorcista (1973), kde se stejně jmenuje démon, který posedl mladou dívku. (hansel97)
  • Když se Maura (Amy Poehler) propadne po nohy stropem, začne kopat nohami a obě boty jí spadnou. Když ji vytáhnou nahoru, můžeme ji vidět bosou, ovšem jakmile se znovu propadne a je opět vytažena, má na sobě zpět střevíce s podpatky, přestože si pro ně nešla dolů. (hansel97)

Reklama

Reklama