foto

Richard Hoover

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Brad's Status
Marshall
The Last Word
2015 McFarland: Útěk před chudobou
Sisters
2014 Pět nejlepších
2013 42
2012 Holky na tahu
2010 Opilý koráb
Temple Grandinová (TV film)
2008 V rytmu soulu
Zázraky se nedějí
Ztráta diamantové slzy
2007 Holka z předměstí
Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
2006 Kubuku Rides (This Is It)
Payback: Straight Up
2005 Její případ
Lackawanna blues (TV film)
2004 Září 2001: Smrt přišla z Hamburku (TV film)
2003 Spiknutí
2002 Proroctví z temnot
Živě z Bagdádu (TV film)
2000 Neodvolatelná mise (TV film)
Super kšeft
1999 Cradle Will Rock
Narušení
Odplata
1998 Nadaný žák
1997 Hlídač mrtvých
The Blackout
1995 Mrtvý muž přichází
Panter
Zooman (TV film)
1994 Šou Martina Lawrence
1993 Ideální milenka
1992 Bob Roberts
Storyville
1990 Horká vlna (TV film)
Rodina špionů (TV film)
Teach 109 (TV film)
1989 Terč útoku (TV film)
1988 Feeling 109
Hra pro dva
Mučivá láska

TV seriály

2012 Newsroom (TV seriál)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Live and Learn (S01E01)
Mé nové Já (TV seriál)
Mr. Sunshine (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Sériové vraždy (S01E01)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Beyond Life And Death (S02E22)
Night Of Decision (S02E21)
The Path To The Black Lodge (S02E20)
další epizody (11)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Masked Ball (S02E11)
Dispute Between Brothers (S02E10)
Arbitrary Law (S02E09)
další epizody (17)

Dokumentární

2002 Martin Lawrence Live: Runteldat
2000 Twilight: Los Angeles

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace