Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 1

VOD (1)

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Diskuze

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

a ešte keď by vyzerali ako Ana de Armas. A ešte nadto holá a sápajúca a po človeku! :)) ----To je precízne tupina tohto filmu, za toto išli horibilne trestať muža(ov). Žiadam dopísať k popisu filmu slovo komédia!! :))

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

SPOILER! Koniec bol najvacsia slabina celého filmu. Nemam rad, ked si mam domyslat, ako to asi skoncilo. Obzvalst nie pri hlúpych filmoch, ktore sa tvaria mudro. A ked uz tie kundy zabili jedneho cloveka je proti logike, aby nezabili aj toho, ktorého osukali.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

však práve (že pomaly horšie ako smrť) a preto by v realite dlho v šťastí a kráse nevydržali, tipujem že hneď prvá obeť by si dala za životný cieľ zvyšku svojho zruinovaného života ich podobne zničiť... :) A keďže si vyberali nie chudobných, tak by ich vypátral raz dva xD. Taaakže strašne hlúpy nápad pre niekoho kto má veľa čo stratiť tiež............Vlastne to je celkom zaujímavý námet na pokračovanie filmu, veľká pomsta v duchu Hostel s názvom Hostel Knock 4.2  xD

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ten konec je náhodou dobrej. Já bych řekl, že mu posrali život víc než kdyby ho zabili. Sice jsem přesně takovej konec očekával, ale nevadí. Dobré to bylo a skrývá se v tom dost poučení do života :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, m.a.t.o.

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

TheSlezy

akože čo, horror bol keď sa mu šťúrala v ranke na pleci a od nesmiernej bolesti sa nedokázal zmôcť na odpor :)

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Panenko Skakava co to bylo ? 

Co na tom bylo horor? :O to byla ale .....

no nic -_- 

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

"filozofia" toho filmu je teda fakt smiešna, akurát sa nezdá presne či to bol zámer alebo to len tak vypálilo. Ale keď tam vidím v scenári a réžii Eliho, tak sa prikláňam že vypálilo :))

Sylviiii

Sylviiii (hodnocení, recenze)

Johny_tech

Ja jsem cekala, ze to na konci bude mit naky sokujici rozzuzleni a ono houno. Keanu Reeves jako by hral v parodii. Jeho vykon byl, jako by byl na drogach :D.

Johny_tech

Johny_tech (hodnocení, recenze)

Filmy Eliho Rotha mám rád, ale tohle byla fakt sra*ka... Film úplně o ničem.. tajemno žádný, ale občas sem vybuchnul smíchy, to jo :D

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Sylviiii

Sylviiii (hodnocení, recenze)

Horror? Jsou tam snad nejaky nadprirozeny bytosti? Skoda, ze to na nej nenaztrazila jeho zena. Bylo by to lepsi..

na příspěvěk reagoval Mukade

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Pan Ryvs sa zas trapi .... ale on sa snad vyhrabe ... z duse mu prajem len to najlepsie  ....snad este natoci aspon nieco na sposob Point Break alebo Speed, ked uz nie Matrix, aj ked najradsej by som bol novodobemu Matrixu 

na příspěvěk reagoval Mukade

pekloQ

pekloQ (hodnocení, recenze)

trošku mi to prišlo miestami až komické že si nevedel poradit s dvoma šlapkami

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama