Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Již 10 let na zem nepadla ani kapka vody. Lidstvo je na pokraji vyhynutí. Skupiny přeživších jsou schopni zabíjet za životodárný nápoj. Ve vyprahlé poušti v údolí Oregonu o přežití bojuje 17letá Kendal, která vytrvale střeží poslední nevyschlou studnu. (LIVINGDEAD)

Recenze (22)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zavádějící plakát. A to hodně. Ve skutečnosti je to taková variace na německé Hell. Sympatická hlavní hrdinka, dobrá režie i kamera, do poslední chvíle poměrně reálně působící děj soustředící se na survival prvek a interakci mezi postavami, občas je to zatraceně napínavé (skvělá hudba) a vzhledem k tématice i mírně vyčerpávající (při sledování jsem vděčně žužlal hrdlo lahve s minerálkou). Pro podobná komorní a na nic si nehrající postapa mám slabost a The Well jim rozhodně nedělá ostudu. Buď to a nebo jde můj filmovej vkus těžce do háje... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na Well jsem se těšil už od prvního teaseru a nakonec vyšel tak mdle. Především se film o horor otřel velmi úzce, opět se spíše jedna o drama o vzájemných vztazích, pár krát to vyústí v thriller, kdy hlavní hrdinka musí bojovat vůči nepřátelům, ale zneškodnění není vůbec působivé ani účinné, krev stříká velmi opatrně, celé se to drží na uzdě, působí to jako vyloženě postapo pro Teenejdžry, což je sakra škoda. Naštěstí jsem netrpěl, uběhlo mi to relativně rychle,ale film nenabízí nic inovačního, šokujícího a nemá žádnou scénu, která by stála za vidění. 45% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný vizuál a poměrně sympatická herečka se solidním projevem v hlavní roli. Jenže jinak to byla strašně strašná nuda. Přes hodinu to bylo o tom, že mají lidé žízeň. Občas se to režisér snažil nějak narušit, ale vzápětí se vrátil k žízni. To bylo ubíjející a měl jsem sto chutí to vypnout. V závěrečné půlhodině se ale přeci jenom začalo něco dít a film nabral celkem slušné tempo, objevil se nějaký ten krvavý cákanec a došlo i na boj s mačetami, ale to všechno přišlo příliš pozdě. Promrhaná příležitost. 30% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem čtyři hvězdičky, protože mi to oproti ostatním zde nepřijde jako takový průser, rozhodně je to jen průměrné, ale není to špatné. Nenudil jsem se ani chvíli, což mě příjemně překvapilo. Mrzela mě hororová stránka filmu, která neexistuje a tvůrce tento žánr měl z popisku radši vyškrtnout, protože jsem čekal něco jiného, než co mi dostalo a to mě lehce zklamalo. Postavy jsou ovšem výborné a přestože se samozřejmě špatně věří, že by sedmnáctiletá holka celou tu armádu přemohla, působilo to uvěřitelně a Kendal nebyla vykreslena jako nějaká super hrdinka. Malá rolička pro Fox Face (Lišku) z Hunger Games - Jacqueline Emerson potěšila. :D ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Otupný post-apo nezávislák o všetečnej sedemnástke, ktorá stráži raritnú funkčnú studňu a so všetkými dokáže vybabrať pomaly lepšie než Šialený Max. No, mne toto veru nesadlo. Ani jedna sympatická či zaujímavá postava, všetko viac-menej dávno i nedávno videné klišé, stereotypne pôsobiaci púštny vizuál a uspávajúci nádych, z ktorého ma nevytrhlo ani úsmevné Kill Bill finále pre teenagerov. Been there, seen that, fuck this. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama