Reklama

Reklama

Nezkrotná Angelika

  • Československo Nezkrotná Angelika (více)
TV spot

Obsahy(1)

Angelika opouští dvůr a Francii, aby našla svého manžela, hraběte de Peyrac. U Středozemního moře vstupuje na palubu královské galéry, jíž velí u dvora oblíbený vévoda de Vivonne, bratr královy favoritky, Mme de Montespan. Poté, co je galéra napadena piráty, Angelika se vrhá přes palubu. Netuší, že velitel pirátské lodi – obávaný Rescator – je Jeoffrey de Peyrac, kterého hledá… Před utonutím ji zachrání až pirátská loď markýze d’Escrainville, opilce a zatracence, který nenávidí ženy. Svou touhu Angeliku zabít ovládne jen proto, aby ji výhodně prodal na trhu otroků v Candii (Kréta). Kdo ji jednou spatřil, nemůže na ni zapomenout. A to se stává Angelice znovu osudné. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (117)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Angelika, genetika, kinetika, topiče i nelogika a zase Angelika. Angélique de Peyrac utekla od zlotřilého (bože, od koho vůbec?) nepřítele, ale já se bál. Proč? Protože jsem věděl, že za pár minut bude zase někým znásilňována. A to mě štvalo, poněvadž jsem jí vyšší level statečnosti opravdu přál, ale jelikož si u ní chlapi podávali dveře a zřejmě také použíté kondomy (!!!!!!!), nebylo zbytí a musel jsem to přežít. Příště ale raději Kinedril s sebou, to moře udělá svý.... ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Neskutečná slátanina, která může potěšit duchem slabé jedince nebo nedospělé děti. Není to ba ani vtipné či napínavé, je to prostě jen hloupé. Bitva dvou lodí byla jen o něco lepší než dva papírové modely ve vaně. Nádherná byla hláška při dražbě. "Máte vůbec tolik peněz?" Mám tady rovných pět set tisíc. "Přepočítejte to!" Dražitel vnoří ruku do truhlice se zlatáky. "Ano, souhlasí." ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Stále naivnější a hloupější filmová série spěje pomalu ale jistě do finále. Na Angeliku silně podprůměrná stopáž také leccos vypovídá o krátícím se dechu scénáře a lecčeho dalšího. Pokud jste se u minulých tří filmů ještě jakžtakž drželi, nyní už nemáte šanci ubránit se smíchu, protože čekáte že každou chvíli zazní kultovní věta "Jsem královna všech moří!!!" ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Srát na hodnocení. Mě se tenhle díl líbí nejvíc. Možná právě proto, že Nezkrotná Angelika co si furt vesele manipuluje z chlapama, a dělá z nich vocase co by jí vylízali kundu i z krámama, tady dostane od drsnýho kapitána Achaba řádně přes píču. Ba jo je to tak, romantika mizí, tenhle díl je celkem drsnej, nikdo se tu z markýzou andělů nesere a ani konec není happyendem, ale spíš přípravou na závěrečnej díl, kterej to celý rozseknul. Každopádně tady u mě madam, ženy nevládnou a já vás o tom přesvědčím! 80% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Štvrté filmové pokračovanie historicko romantického príbehu okúzľujúcej Angeliky nesie názov "Neskrotná Angelika". Dej sa z Paríža, z dvora kráľa Ľudovíta XIV., presunul na Stredozemné more. Razom sa z toho stala dobrodružná pirátska romanca. Tento diel oživil pomaly stagnujúcu sériu. Keď sa Angelika dozvie, že jej manžel Joffrey žije, je ochotná prebrázdiť celé more a podstúpiť mnohé nebezpečenstvá, aby ho našla. Angelikyno srdce bije len pre jej životnú lásku, miluje jedine svojho Joffrey De Peyraca. *** ()

Galerie (69)

Zajímavosti (7)

  • Během natáčení se stalo i několik kuriózních příhod. Když Michèle Mercier jezdila svým Mercedesem po tuniských silnicích, stavěli se vojáci i policisté do pozoru a salutovali. V celém Tunisku totiž existoval pouze jeden takový vůz, který vlastnil tehdejší prezident, a tak si vojáci mysleli, že zdraví jeho. (Cucina_Rc)
  • Nepříjemným zážitkem pro Michèle Mercier bylo natáčení scény, v níž je znásilněna v podpalubí. Pomyšlení na ni ji děsilo a byla z toho špatná několik nocí předem. Když se na ni vrhla skupina statistů se vzhledem kriminálníků a se špinavýma rukama, roztrhali jí šaty, dotýkali se jí všude a počínali si jako divoši. Jeden z nich - ten co měl pouta na rukou - jí dokonce zasadil prudkou ránu do prsou. Scéna Michéle Mercier natolik traumatizovala, že omdlela doopravdy a otoky na prsou jí zůstaly téměř dva roky. (Cucina_Rc)
  • Scéna s "candijskými kočkami", které v jedné ze scén napadají Angeliku (Michele Mercier), byla točena následovně. Kolem nohou se jí potuluje mnoho živých koček, když však na Angeliku (Michele Mercier) kočky "skáčou", byly použity kočky vycpané, přičemž místo drápků měly modely rybářské háčky, aby se udržely na šatech. Herečka pak měla škrábance po celém těle. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama