Reklama

Reklama

Svéráz národního lovu

  • Rusko Osobennosti natsionalnoy okhoty (více)

Obsahy(1)

Mladý Fínsky mladík sa vyberie do Ruska na vysnívaný tradičný ruský lov. Zo sna však rýchlejšie vytriezve, ako z litrov ruskej vodky a samohonky ktorú dobrovoľne vypije lebo patrí k ruským zvykom. Partia, ktorá s zišla na love nemá asi v pláne uloviť nič živé, ale sa riadne spiť do nemoty. Nemožno sa preto čudovať, že i yetti sa zrazu stane skutočným. (andykovac)

(více)

Diskuze

Igy007

Igy007 (hodnocení, recenze)

Prod1gy

To chce vidět v originále ! :D Kdysi dávno byla v kině Broadway moc velká fronta na 7 let v Tibetu. Moc velká. S kamarádem jsme se tedy rozhodli zkusit nějakou "Svéráz národního lovu" v kině Oko. Neměli jsme tušení, do čeho jdeme. Ale už krátce po začátku filmu jsme za tu frontu u brodveje byli vděční. Těch 7 let v Tibetu jsem za čas taky shlédla, ale kam se to hrabe na Svéráz :-))) 

Uživatel Zodd smazal svůj příspěvek.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Podľa mňa parádna komédia, ktorá však nevzbudzuje humor u každého (ako tak vidím)... ale veď každý sme iní :-))

Prod1gy

Prod1gy (hodnocení, recenze)

píč*vina na n-tou - nezasmál jsem se ani jednou, ale nejvíc mě tam srali ty ptáci, 5sekundová stopa nahraného ptačího zpěvu která hrála ve smyčce většinu filmu. Jo a na dabing Jana MAXiána jsem MAXimálně alergickej...

na příspěvěk reagoval Igy007

matjo

matjo (hodnocení, recenze)

Vůbec nerozumím hodnocení většiny z vás...ani jednou jsem se nezasmál, zkrátka katastrofa...

Haroldand

Haroldand (hodnocení, recenze)

"Nerumím smyslu vašeho národního lovu..." "Smysl našeho lovu je ...napojit a nakrmit zvěř" (záběr na medvěda chlemtajícího vodku)

SiDi_13

SiDi_13 (hodnocení, recenze)

Tento film mi učaroval krásným sebekritickým a neuvěřitelně vtipným pohledem na vlastní národ. Škoda jen, že z Finska neni vidět :D

Reklama

Reklama