Reklama

Reklama

Karate tiger 2: Zuřící blesk

  • Hongkong No Retreat, No Surrender II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Scott Wilde si užívá dovolené ve slunečném Thajsku. Čeká, že se tu setká se starým kamarádem Mac Jarvisem a jeho přítelkyní Sulin. Setkání je však velmi krátké, protože děvče chce pokračovat v cestě do Kambodže. Tam mají namířeno i Scott s Jarvisem, i když vědí, že zem ovládají zlověstní a nebezpeční Rudí Khmerové. Oba kamarádi narazí na své cestě na despotického ruského důstojníka Juriho, který ve svém gulagu drží mnoho zajatců, mezi nimi i nešťastnou Sulin. Cíl obou mužů je jasný: při osvobozování děvčete nemá v ruském táboře zůstat kámen na kameni. To je už předem víc než jisté... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Společné je jen distribuční název Interzonicu,takže to beru jako samostatný film. Bojové scény jsou průměrné,protivníci ke konci padaj jako mouchy a tak to mám rád. Hues,již při své první filmové roli dokázal,že umí hrát záporáky a svojí výškou budí respekt. Závěrečná bitka a ničení obrazu Lennina o Huesovu hlavu jsou jedním z pamatujících bodů tohle filmu,stejně jako zabalení do ruské vlajky a její pošpinění. Karete je dobré a takové filmy jsou lepší než ty dnešní kraviny ,které si nechávají říkat akční filmy. A,když se vezmu,že Mathias stál poprvé před kamerou,zvládl svojí roli jako pak další svoji roli na jedničku. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Corey Yuen bývá odjakživa záruka akční superkvality (můj nejoblíbenější akční režisér), ovšem tento druhý díl Karate Tigra (kdo ví, jestli nešlo o popletení názvů u nás v Evropě a film se jmenoval původně úplně jinak ...) patří mezi ty slabší Yuenovy akčňáky. Obsazení začínajících hvězd je dobré. Osobně Avedona moc nemusím, ale tady je hodně v pohodě. Jeho kamarád mi vůbec neseděl, Cynthie dostala bohužel málo prostoru, ovšem velkým překvapením je Matthias Hues, kterého jsem snad nikdy neviděl v žádném filmu tak dobře hrát, jako tady. Nemluvím teď o jeho fyzických přednostech (které jsou opravdu monstrózní), ale o tom, že poslední třetinu je stále před kamerou a docela kvalitně hraje ruského sadistického velitele. Závěrečný duel Avedon vs Hues je výborný. Krásně je vidět Avedonova mrštnost a kopačky proti Huesovým silovým náporem (protože ve skutečnosti to žádný extra martial arts mistr nikdy nebyl ...). Polovina filmu jsou souboje, perfektně choreograficky zvládnuté, druhá polovina se nese v "rambovském" stylu plném výbuchů střílení atd. Celkově je film však dosti roztahaný, chvílemi ztrácí tempo a navíc evidentně vykrádá tehdejší hity s Arnoldem (Komando), Stalonem (Rambo) a Norrisem (Missing in Action) a navíc nástroj tehdejší studené války... Každopádně dobře koukatelný akční film i po těch 20ti letech od jehi natočení ... ()

Reklama

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Staré dobré béčko se skvělými souboji, slušným příběhem a příkladným záporákem (ikdyž ty uměl Matthias vždycky dobře). Loren Avedon na to, že vypadá, že neumí do pěti počítat, je bijec k pohledání a sledovat jeho kopy v akci je opravdu zážitek. Velmi nadprůměrné béčko jedné nadprůměrné béčkové série. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Série Karate Tiger měla vždy štěstí na záporáky. Tentokráte po JCVD nastoupil na scénu Matthias Hues a kvalita šla fyziologicky nahoru, bohužel takové charisma se nedostavilo. Alespoň tedy že je obrovskej. Pokud se týče úrovně filmu na 1 nebo 4 díl rozhodně nemá. Ale díky sympatické dvojici hlavních hrdinů, které následně ještě posílí Cynthia Rothrock se na to dá koukat. 40% ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Pokračování Karáča bylo zábavné - Rudí Kmerové, Kambodža, hekající Cynthia s perfektním setřihem, Žána vystřídal bad motherfucker Hues ali Juri a povedl se casting v podobě Lorena, který že teda umí kopnout haksnou :-) Potom už to začalo jít dolů s kvalitou v této sérii, docela se divím, že vydržela skoro 15 let - 50 % ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama