Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Počas bojovej operácie kdesi v Moldavsku zahynie elitný vojak Delta Force. No záznam z kamery, zobrazujúci jeho posledné chvíle, všetkým vyrazí dych. Čo sa stalo? Generál Orland (Bruce Greenwood) vidí akúsi spektrálnu anomáliu. Agentka Madisonová (Emily Mortimer) podozrieva nepriateľa z vývoja novej maskovacej technológie, ktorú chce získať za každú cenu. Jediný, kto môže do záhady vniesť trochu svetla, je vynálezca kamery - Dr. Clyne (James Badge Dale). Je to chyba kamery, alebo nová technológia? A ak ide o zbraň, ako sa pred ňou chrániť? (koba)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

joker.george 

všechny recenze uživatele

Příběh sice není odfláknutý a má i lepší momenty, ale ví o sobě moc dobře, že zde není tahounem, takže při první možnosti ustupuje prakticky nekončící, avšak přehledné akci s pohlednými momentkami. Za umístění do průměru může konec, který přinesl nijaké odpovědi a nenechal žádné otázky, které by film nějak ozvláštnily. (Netflix) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná military sci-fi točená v Maďarsku a na Slovensku za pár šušňů. Vizuální stránka je prvotřídní. Boseho-Einsteinův kondenzát je vysvětlení přesně na hranici uvěřitelnosti, kterou jsem u těchto filmů ochoten akceptovat. Badge Dale solidní do chvíle než začne ze šrotu stavět plazmové pušky, pak jde důvěryhodnost jeho postavy do kopru. Akční scény jsou opravdu vydařené (& Tatrovky potěší), především finále a extrakce na náměstí. Příjemné překvápko. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No, po stránce základní logiky a smysluplnosti je ten film (i na poměry béčkoidního braku) sice naprostá zhovadilost, ale protože se jinak vytasil se vcelku originálním motivem, akce odsejpá, postavy jsou sympatické a film o sobě ví, že je jen tuctovkou která za pár týdnů zapadne -budu vůči němu smířlivý a ocením ho i tou třetí rudou stár..... ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Reign of Fire, Edge of Tomorrow, Battle Los Angeles a Behind Enemy Lines (a všechno se stejnym scenáristickym vzorcem) zamícháno do obrovský oddechovky, která si na nic nehraje a přesto sází na diváka poměrně štědrý esa v podobě slušných efektů, vůbec ne špatný akce, několika parádních záběrů a zajímavých nepřátel. Že to třeba z vědeckýho hlediska postrádá logiku (byť zajímavý to je), že podobnej příběh tu byl nesčetněkrát, to lze aplikovat i na výše zmíněný Edge of Tomorrov, kterej jsem si osobně sice užil v kině, ale doma mě dost sral. Nuže Béčko jako řemen, ale baví! ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Příběh je děravý jak řešeto a tak předvídatelný, až to občas vážně bolí. Avšak občas se v záplavě všech filmů najde nějaký, u něhož o příběhovou linii vážně nejde. Spectral je právě jedním z nich. Je to totiž sympatické a oddechové "béčko", které nabízí slušně dávkovanou akci, která je rámována solidní nosnou myšlenkou. Co víc byste od nenáročného filmu ještě chtěli? ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Americké jednotky jezdí ve filmu v českých Tatrách vyrobených pro slovenskou armádu tzv. Tatrapan, ve filmu označených jako Mrap. (SsgtJira)
  • Film byl vyroben studiem Universal a původně měl jít do kin. Studio si s ním ale nevědělo příliš rady, a dokonce ho stáhlo z kinodistribuce. Nakonec byl snímek koupen a uveden internetovou televizí Netflix. (joker.george)
  • Časť scén sa natáčala aj na Slovensku, konkrétne v Komárňanskej pevnosti. (ambron)

Reklama

Reklama