Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Napospas (S01E07)

(epizoda)
  • USA Left Behind
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (185)

Mafiapau odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby neměli předlohu hry, tak tam příběh ani neni, jenom bílý jsou špatný, černý jsou lepší a musej bělochum radit, to je jediný co by byl příběh.. tohle už je po třetí v seriálu, kde je stejná šablona: "negr se objeví, dá bílejm bílou vinu a dokáže že je nad nima, negr umře, diváci brečí (až na to že vůbec, pro mě jsou to opice ve výběhu) pak dáme tu episodku s těma hnusnýma bílýma aby lidi mohli říct že se to drží předlohy". fak dem.. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O čom to do prdele ešte je? Atmosféra zmizla, najlepší a jediný herec zmizol a ostali len bukvičácke propagandy a tu si niektorí mlsne lížu chlpy z nosa, že čo za mega dielo zase videli? Aspoň, že to bolo cool multirasové! Tá Ramsey mohla hrať akurát chuderu v GoT, ani tam nepasovala, ale ksichtom zapadla. No ale toto už končí všetko, nech si tie vlasy zajebe rovno až od pol temena, že by každý videl to úchvatné polmetrové čelo. Zombíci sú krajší, len škoda, že ich skoro ani neukážu, hoci to nemal byť seriál primárne náhodou o tom? 🤔 A oni vylezú raz za hodinu, asi medvedí spánok. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejdebilnější díl mapující naprosto otravné a nesmírně nudné lesbické DLC.  Hodinu posloucháte jen debilní vtipy dvou pubertálních dívek. Navíc jsem úplně alergický na gorilí ksicht té negřice, kterou můžete znát třeba z Euforie. Obrovská nuda a nekončící utrpení, kdy jsem měl 80 % stopáže chuť si vypíchat oči. Naprosto chápu zdejší propastné snížení hodnocení. [25 %] ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, chápu, že budu v menšině, ale to je fuk. Už DLC Left Behind trpělo dvěma neduhy - bylo nudné a hlavně zbytečné. Jedinou světlou chvilkou v té 2,5 hodinové prázdnotě bylo příjemné zpestření, kdy musela Ellie dostat zraněného Joela od blížících se nájezdníků. Proto asi "logicky" bylo v seriálu tohle dobrodružství zcela vystřihnuto (možná se ho dočkáme příště, co já vím) a nechala se jenom pasáž v obchoďáku, která je úplně stejně zbytečná a nudná jak v datadisku. Chválit lze samozřejmě hlavní představitelky, ty jsou skvělé, ale k čemu to, když to tady Druckmann zase tradičně nechává delší, než je nutné (aspoň ten výlet do minulosti není tak dlouhý jak ve hře, ale pocitově se DLC zcela po právu vyrovná). Ten díl jako zbytek seriálu dokazuje, že jeho hlavní trumf, stejně jako ve hře, stojí a padá na hlavních představitelích, kde když jeden z nich na obrazovce není, seriál razantně trpí. PS: Ani to Take on Me od A-ha mi tam nenechali ti parchanti dýl. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, jak si děvenky užívaly, bylo sice fajn, ale až tak moc mě to nebavilo. Naprosto však chápu všechny hráče, co si díl užili. Naopak nechápu, co někdo dokáže vyvodit z jedné pusy. Proč se prudérní divák, kterého pohoršuje kdejaký prd, s tímhle seriálem ještě zahazuje....asi masochista. Nejlepší momentky - očekávané napadení a šití. A...eskalátory s A-ha. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Na jednom mieste v nákupnom centre sa zobrazí plagát na fiktívny film "Úsvit vlka 2". Presne tento plagát je vidieť nielen v hre, z ktorej je seriál adaptovaný, ale na samotný film sa priamo odvolávajú aj Joel (Pascal) a Ellie (Ramsey) v rozhovore. (molcan2)
  • Táto epizóda vychádza z rovnomenného DLC k prvej časti hry. Je to retrospektívna epizóda, ktorá skúma jeden z minulých vzťahov Ellie (Ramsey) a jej prvé skúsenosti s láskou a stratou. Režisérka Liza Johnsonová, ktorá hru hrala po tom, ako jej bola pridelená réžia, bola vyzvaná k originálnemu prístupu. (molcan2)

Reklama

Reklama