Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Hledej světlo (S01E09)

(epizoda)
  • USA Look for the Light
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Těhotná Anna vkládá důvěru do celoživotního přítele. Joel a Ellie dojdou na konec své cesty. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (124)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžký příchod na svět. Žirafa. Chvíle napětí. Velká milosrdná lež. První série končí, příběh samozřejmě ne, jak si možná někdo nevšimnul. Jsem rád, že hru neznám, a tak nemusím být rozhozený z toho, jak je vše jiné. Dostal jsem svižný seriál a děkuji, že ne užvaněné psychologické drama. Doufám, že tvůrci budou pokračovat ve stejném duchu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden den hraje Melu Gibsonovi dceru a druhý už probíhá těhotná po lese… ten čas letí. Každopádně neskrývám radost - je to flashback! Takže jogurt-free děj. Bohužel jen 10 minut :(. Pak zase Mandalorian s jogurtem někam jdou a žvaní o hovadinách. Naštěstí žvaní obklopeni “správným vizuálem” a jogurt je jak vyměněný. Naprosto nulové chování nesnesitelné pizdy (jako kdyby to takhle nešlo od začátku). Bohužel když už konečně dojde na něco jiného (než žvanění) je to 10 minut před koncem (a samozřejmě ne celých deset minut) a musí to být zprzněné nějakou artovou idiocií (akce za doprovodu vážné hudby, která překrývá původní zvuk). Tohle je ztracený a bublina definitivně splaskla. ()

Reklama

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální díl byl opět více než luxusní a naprosto přesný předloze, legendární scéna s žirafami mi hrkla slzy do očí, maličkosti jako kdy Joel vysazuje Ellie pro žebřík mi zas vykouzlily úsměv na tváři a epická finální nemocniční vyvražďovačka byla naprosto skvělá a žďímala emoce stejně jako ve hře samotné. Jediné co mě mrzí že tam nebyla nejlegendárnější před závěrečná bitka s nakaženými v tunelu na kterou jsem se hodně těšil ale nevadí, jinak víc než luxusní zážitek a určitě si zaslouží 10/10 PS: Cameo Ashley alias originální Ellie ze hry taky víc než zahřálo u srdce a navíc nám dala nový pohled na matku Ellie o které jsme se prakticky ve hře nic moc nedozvěděli. ()

kyjo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"People are making apocalypse jokes like there's no tomorrow. -- Too soon? -- No, it's topical." :) Některý ty vtípky jsou povedený. Pro odlehčení depresivní atmosféry rozpadajících se měst se docela hodí. Paradoxně Ellie, která je obyčejně ta, kdo hýří vtipem, je s blížícím se cílem čim dál víc zádumčivá. Stejně jako ve hře mi tady trochu vadil ten skokovej přerod Joela - kterej ještě před pár díly zpytoval svoje svědomí - v krutýho a nelítostnýho zabijáka. Chápu jeho motivy. Tvůrci se je snažili speciálně v tomhle díle podrobně vylíčit, ale i přesto mi to jeho chování přišlo těžko uvěřitelný. Jako plus beru, že to aspoň neni prezentovaný jako morálně správný. Z toho pak vlastně do značný míry vychází i děj druhýho dílu, resp. připravovaný další série. ()

Pes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem či 4* nedávam, lebo to porovnávam s najslabšími časťami alebo sa mi to naozaj páčilo na 4*... Skôr tá prvá možnosť, s prižmúrením oboch očí a zapchatím čúracej dierky... Nové seriály sa natáčajú skurveným štýlom, ktorý ma dosť znechucuje, je až nechutné aké podobnosti vidím s iným... No nič, počkajme si na druhú sériu a pevne dúfajme, že to nebude katastrofa. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Žirafu v této epizodě si zahrála skutečná žirafa jménem Nabu. (mikki089)
  • V epizodě se objevila Laura Bailey jako zdravotní sestra, která svůj hlas propůjčila Abby, hlavní záporačce videohry „The Last of Us Part II“. (mikki089)
  • Ashley Johnson, která ztvárňuje Annu Williams, je hlasová herečka ztvárňující postavu Ellie v herní verzi. (mikki089)

Reklama

Reklama