foto

Merle Dandridge

  • nar. Okinawa, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Company Town (TV film)
2010 Matadors (TV film)
2008 Nic než pravda
2007 I'm Paige Wilson (TV film)
2003 Edge, The (TV film)

TV seriály

2016 Greenleaf (TV seriál)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Úmysl (S04E15)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Stalker (TV seriál)
2012 Newsroom (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Small World (S05E06)
Orca Shrugged (S05E05)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Nevydáš ani hlásku (E09)
Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
Family Recipe (S04E08)
Una Venta (S04E04)
další epizody (4)
2010 Nikita (TV seriál)
The Deep End (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 24 hodin (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Grounded: Making The Last of Us

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace