Reklama

Reklama

V dosahu smrti

Trailer 1

Když se bývalý elitní voják Colton MacReady dozví, že jeho mladá neteř je v rukou mexického drogového kartelu, neváhá a vyráží za zločinci, aby jí zachránil život. Svou návštěvu v gangsterském sídle ukončí až ve chvíli, kdy jsou všichni lotři mrtví a jejich rukojmí osvobozena. Mafii však nejvíce rozzuří skutečnost, že MacReady kromě rukojmí ukořistil i cenný flash disk s tajnými informacemi. Mexičtí gangsteři se spojenci v americké policii nasadí všechny prostředky, aby disk znovu získali. Zaútočí na usedlost, kde Colton žije se svou sestrou Angelou a ukrývá neteř Hailey. Začíná se zuřivý a nelítostný souboj o přežití. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (66)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Ale tak čeho je moc, tak toho je příliš. Mám rád akčňáky, ale nesmí se zvrátit v bezduché pobíhání a střílení pánubohu do oken. Scény, kdy kamera bere najednou pět mexikánů střílejících tupě do stěny domu v dvouminutovém záběru, ty prostě film degradují na lacinou pif paf zábavu, bez špetky děje. Takové bezmozkové zábavy, po vzoru osmdesátkové Smrtelné kořisti apd. ty už se ani do škatulky béčko stěží vejdou. A logika? Vysvětlí mi někdo ty přejezdy mexicko-americké hranice? Není to tam náhodou samej plot a zátaras? Tady přejíždí kolony SUV plných plně ozbrojených zabijáků, volně jako v Shengenu :-) No na mne asi už moc za čarou... ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná kravina s průměrnou akcí. Asi dvacetkrát během filmu jsem si zívl, nic mne nezaujalo, ploché postavy, hnusná vizuální stránka, žádné herectví, snad ten nejobyčenější scénář. Nezajímavá hudba, prostě všecko je tak jednotvárné, komorné a hluché. Co se týče akčních scén, je jich zde dost. Rkové přestřelky, průstřely fajn ale střílení opět nezajímavé, bez obětí, prostě Adkins se přestřeluje s bandou idiotů a občas to někdo chytne. A konečně to největší plus - souboje. Jsou fajn, ale dotáhu to na výraz "slušný", protože mne žádnej nezaujal, jenom pár chvatů, ovšem choreografie mi přijde naprosto jednoduchá a kolikrát ani nedochází ke kontaktu. Za to se střihama, kamerou problém není, fighty působí díky ní dynamicky a občas se odehrávaj v malém prostředí. Jenže tady není nic, co by mne nutilo zvýšit hodnocení, já se nudil, úplně mne film unavil a musel jsem to přepínat. Rozpočet 3,5 mega, hm tomu ani nechci věřit, když vezmu v potaz, že Reedemer měl o milion méně a užil jsem si prvotřídní a inovační akci, famozní hudbu i precizně nasnímané okolí. Nebo mne ještě z fleku napadá Marine 4: Homefront, 1,5 mega rozpočet a hudba, herci, akce, prostředí, vizuál - všecko bylo skvělé. Jsem přesycen souboji? Mne hold Close Range v ničem nezaujal, ovšem uvidíme co nabídne Undisputed 4. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle by šlo. Adkins si to v tomto případě rozdá s mexickým drogovým kartelem, který ohrožuje jeho sestru a neteř a pochopitelně nikoho nešetří. Začátek byl z béčkové říše snů a pěsti i kopy se mohly pyšnit visačkou nejvyšší kvality a i když potom film trošku ubral, pořád se bylo na co koukat, ačkoliv karteloví vojáci byli absolutní tupouni. Ale to k žánru tak nějak patří. Závěrečná westernová scéna se Sophiinou volbou sice rozesmála, ale celkový pozitivní dojem nezkazila. Spíš naopak. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je v tomhle tak nějak už klasicky drsný, ale aspoň nám ukazuje, že v těch pořádně akčních scénách je pořád ještě borec a jen málokdo se mu vyrovná, tedy s té mladé generace. Co je důležitější, celkem se i choreograficky místy podařilo zaujmout, což je rozhodně skutečnost, která není standardem. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I když je a navždy bude béčkářem, Isaac Florentine točit umí. Své filmy netrápí zběsilými střihy a naopak si užívá dlouhé akční záběry. A díky tomu, že často spolupracuje s Adkinsonem, který je možná nejlepší bojovník v rámci americké produkce, stojí tyto akčňáky za shlédnutí, i když jsou kostrbaté až hanba a nemají vysoké rozpočty. Bitky tělo na tělo jsou však jedny z těch lepších, které jsou v současné době k vidění. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Choreografiu súbojov mal na starosti Jeremy Marinas, pričom si zároveň zahral aj postavu Cruza. (m.a.t.o.)
  • Jedná se o osmý snímek režísére Issaca Florentina, ve kterém si zahrál Scott Adkins. (Domin1359)
  • Film mal premiéru 16. septembra 2015 v poľskej televízii, teda 11 týždňov predtým, než bol k dispozícii pre VOD (Video on demand). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama