Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V dalším novém formátu televize Prima Kdo je kdo? se sejde „stará parta", kterou si diváci pamatují z úspěšného pořadu Hádej, kdo jsem! – Dana Morávková, Alice Bendová, Bob Klepl a Martin Zounar. Tentokrát je budou ale doplňovat i další známé tváře, jako například duo Těžkej Pokondr nebo Mahulena Bočanová, do moderátorského křesla opět usedne Petr Vondráček. Každopádně se můžete těšit na směsici dobré zábavy, humoru, důvtipu i zajímavých informací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

dragon94 odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát 1*, ale po té, co u finální double otázky neměl jeden tým šanci na celkové vítězství a Vondrářek řekl, že to kvůli tomu nebude double, ale trojnásobná otázka tak celá tahle šaškárna ztratila i ten poslední zbytek smyslu. Nevtipné, nevkusné, trapné, nedodržující ani základní pravidla "hry". ODPAD! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalšia relácia o hádaní kto je kto. A opäť s "celebritami", bez ktorých by sa asi fakt zrútil svet. Netuším prečo nemôžu spraviť súťaže aj pre normálnych ľudí a všade sa dokola musia pretŕčať tie pseudo-hviezdy, ktoré sa občas fakt akoby predbiehali, kto bude trápnejší... Sporadicky sa nájde niečo úsmevné a zábavné, tak aspoň zo súcitu 1*. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Kde Prima na ty Prima nápady chodí... To není obdivný povzdech, to je projev zmaru a hlavy v dlaních nad tím, co běží ve čtvrteční večery v pozdějších hodinách na komerční tv. Mám však velkou radost z toho, jak dvě komerční televize po letech nenávistného brojení proti sobě, k sobě našli smířlivou cestu a vzorně si půjčují umělce ze svých seriálových "servantštiků". Mám na mysli "čenč" z "Mordynace v Šedivce" za "Pohřby v Jebátkách". Naskytla se jedinečná a neopakovatelná možnost vidět proudící umělce z jedné televize do druhé, respektive všemi seriálovými směry, jako je Zounar, Bendová, Morávková a spol., kterak se za soutěžními stolky urputně zamýšlejí nad nesmírnou složitostí hádanky, co jsou vlastně zač. Na tabulkách před sebou to mají výrazně napsané a protistrana jim dává nápovědy, jak z mateřské školky, aby se i souloživý, pardon, soutěživý divák bavil nad tím jalovým NIC. Za stolkem v roli arbitra a průvodce pořadem třímá žezlo nezničitelný Petr Vondráček. Jen jaksi smysl toho celého mně uniká. Kdo se baví, nesmí do televize, nebo před televizi, nebo jak to vlastně hezké přísloví má být správně?! Do příště mně jistě soutěžící, případně autor tohoto rozverného hádankářského kvízu, který je ve skutečnosti moc hezkou a naučnou soutěží pro děti do jednoho roku televizního života, osvítí a přivede mě na správnou cestu i způsob, jak se dokonale bavit u tv obrazovky, a z toho přívalu nekonečné stupidity nezblbnout. Mé hodnocení: 0% ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

To je zase ubohých komentářů .. navíc neschopných hodnotit pořad jako takový, ale zdůrazňujících těžké osobní antipatie k jednotlivým účinkujícím. Byť i já si taky přisadím, ale je to k tomu jakože soutěžnímu pořadu.. největší slabinou pořadu je samotný moderátor pan Petr Vondráček. Jeho otřesné předstírání ( neříkejte že to je herecké představení ).. především ten předstíraný smích, ten mi způsobuje žaludeční vředy... To, že je to herecká partička z nekonečných seriálů, znamená, že se nemůžete u pořadu pobavit? Já na ty seriálové vymývárny mozků nekoukám a nemám problém to víceméně sledovat. Trapná výmluva. Druhá celý pořad srážející skutečnost je ono nic neříkající bodové ohodnocení... Což podporují i samotní soutěžící, když je na nich poznat, že na to přišli. No zřejmě jsou instruovaní, aby ještě než odpoví, odvyprávěli něco vtipného. A ještě jedna trapnost pana Vondráčka .. když říká, že díky této nápovědě na to přeci musí přijít... jeho neotřesitelná jistota, jak nápověda, co vymyslel, je přeci dokonalá, tak ta je na facku ... nicméně, občas sem se docela pobavil.. každopádně dlouho to nevydrželo .. kdyby nebyl pan moderátor samolibý, mohl by podle konstruktivní kritiky pořad lehce přetvořit a získat si daleko větší sledovanost. Ani dramaturgie Primy není schopná pomoci nápadem k vytvořední daleko vděčnějšího konceptu zábavy. Takže další pořad, navíc z obobného recyklovaný, jemuž zamáváme pa..páá .. ! ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Zábava slušná, ale velmi neoriginální a občas dost kolísavá. Každopádně doufám, že to vydrží aspoň do Vánoc, víc času tomu nedávám. Tenhle pořad beru jako oddychovou zábavu, která postupem času může fungovat. První díl drželi nad vodou Bob Klepl a Zounar, je to svižné a i když pravidla působí ještě trochu nedořešeně, hádací hra je to obstojná a já se bavil fakt slušně. Hádej, kdo jsem! sice bylo mnohem lepší, ale tohle se mi líbí taky, obzvlášť to dělení na týmy tomu dává řádný říz. 70% a hodlám se bavit i nadále. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama