Reklama

Reklama

Odhalení: Mimozemské spisy

(seriál)

Obsahy(1)

Nepřátelé z vesmíru a jejich pozemské stopy. Utkali se s nimi Američané? Co nám bylo až dosud tajeno? Závažné informace o mimozemšťanech nyní vystupují na povrch. (Kino Svět)

Recenze (30)

Desmi 

všechny recenze uživatele

Myslím, že ještě horší než obsah sdělovaných vět je rychlost, kterou jsou k divákovi posílány. Dabér se skutečně neodmlčí ani na vteřinu a vy nemáte absolutně šanci se nad nějakou větou pozastavit, pokud to uděláte, tak téměř jistě ztratíte nit. V tomhle směru je dokument proveden opravdu otřesně. Co se toho obsahu týče, tak se zřejmě nedozvíte nic nového pod sluncem, samé spekulace a důkazy nikde... ()

bi5hop odpad!

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně všichni, co kdy byli uneseni, viděli mimozemšťany, bojovali s nimi, nebo o nich odhalili nějakou tu pravdu, zákonitě musí vypadat jako idioti, šílenci, nebo jen patologičtí lháři toužící po jakékoliv publicitě. Stupidita a absurdnost kterou je tenhle škvár protkán nemá obdoby. Jediné pozitivum je, že se člověk zasměje a nemusí 500x za 20 minut slyšet frázi "zastánci teorie o archeo-astronautech" ve všech možných variacích :) ()

Čako odpad!

všechny recenze uživatele

Konspirační teoretikové nad tímto pořadem musí masturbovat ve dne v noci. "UFO teoretikové věří..." "UFO teoretikové předpokládají..." "UFO teoretikové tvrdí..." Tomu říkám Odhalení! ()

LOUNAS 

všechny recenze uživatele

Nejlepší ufo dokument. Velké rozdíly v kvalitě zpracování jednotlivých dílů. Důkazum lze uvěřit, autentické fotografie a videa jsou verohodné, viděl jsem i v jiných únos dřevorubce, mimozemské bunky a jiné ()

Kanas1 

všechny recenze uživatele

Neustále se opakující dokola a dokola a dokola.Neustále se opakující dokola a dokola a dokola.Neustále se opakující dokola a dokola a dokola.Jestli vás to nebaví číst,tak si seriál ani nepouštějte! ()

prasecak_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Over the top!!! Nudný a retardovaný seriál, opět nic prokazatelného, podáno tak, aby si člověk "pravdu" seriálu idealizoval... Opět mě strašně štve, že musí mluvit o "faktech", jako o prokazatelných důkazech... ()

Reklama

Reklama