Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kampaň si vybírá svou daň na Dianině milostném životě. BoJack pomáhá Topolovce s hledáním biologické matky a princezna Carolyn se snaží otěhotnět. (Netflix)

Recenze (5)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Situácie neboli dostatočne vyhrotené, ani hrejivé, postavy našli kompromis, ktorý divákovi nič nedal, len uspokojenie, že sú všetci v poriadku a nemusí sa nič riešiť, žiadny konflikt prehlbovať. Vtipné to bolo, ale nie dosť, vzhľadom k dĺžke epizódy málo, v tomto to stráca na predošlú epizódu Hooray! Todd Episode!. Od začiatku série sa chodí opatrne okolo horúcej kaše, aby nikomu nebolo ublížené, ale práve tým to stráca na vtiahnutí diváka do deja. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm manželství Diane a Mr. Peanutbuttera nabralo nečekaných směrů, dost mě zajímá, kam to povede. Aspoň Princess Carolyn se svým přítelem jsou šťastný, a že si to zasloužej. Vidět někoho v tomhle seriálu šťastnýho je vzácnější než výhra milionu dolarů v sázce, a proto mám plánu si to užít do tý doby, než se zase všechno posere, a to jakože jsem si velice jistá, že se to pěkně posere. Hodnocení: 7/10 ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama