Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmu známí nosáči vysílají ve své stanici zábavné songy a jsou v širokém okolí velmi populární. To se nelíbí konkurenci a jeden ředitel jedné nejmenované stanice oznámí policii, aby rádio dvou nosáčů zastavila. Jenže je není lehké dopadnout, protože používají nejrůznější převleky... (duklak2)

Recenze (38)

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Nejstarší z dílů nosáčů a nejlepší německá komedie 80 let? Ty skopčáci fakt nemají rozum. Tohle je očividně nejslabší díl z celé trilogie nosáčů. Možná to vidět v těch 80 letech kdy se u nás promítala maximálně Harpuna :) tak by mě to třeba trošku nadchlo, ovšem jak jsem již říkal je to nejnepovedenější díl. Škoda. Poznali jste v roli programového ředitele rozhlasu Sama Hawkinse z Vinetua?! Byl to on, jestli se nemejlím :) ()

Le6n 

všechny recenze uživatele

Na DVD u nás uvedený ako 'posledný' diel do zbierky a on to pritom bol prvý z nich. Je to na ňom aj cítiť, Gottschalk s Krügerom akoby sa len zahrievali na ďalšie páchanie spoločných komédií. Bohužiaľ u väčšiny dnešných mladých divákov film neobstojí - nie sú tam digitálne efekty a modré pozadie, netočilo sa to v 3D, nie je to paródia na čokoľvek, neprdí a nezvracia sa tam a nemá to ani dvanásť bombastických trailerov na YouTube. Všetko, čo táto komédia má - dvoch správnych bláznov, pár dobrých nápadov a hlášok, dobrú muziku a spád - mi stačí na dobrý pocit, príjemne strávené popoludnie a poctivé tri hviezdy... ()

Reklama

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem na to narazil na youtubu a musim rict ze jsem si tenhle prvni dil vubec nepamatoval. Prestoze to nedosahuje kvalit nasledujicich dilu i tak jsem se bavil a byl potesen ze zas tak moc tato komedie nezestarla a pro me osobne jde o lehky nadprumer a rozhodne stokrat lepsi nez vetsina radoby komedii typu "prcicek" dohromady. ()

Baroque 

všechny recenze uživatele

bavorské knedlíky s kapustou a pivo. dychovka. megalacná zábava. na to si frickovia vždy potrpeli. nechápem, o čo v tomto filme malo ísť. o nejakú "zápletku" spracovanú s neogoteskou? každopádne, blbosť jak bič. dva body s úcty k nosáčom. inak sotva dopozerateľné. nechápem, ako som to mohol ako decko dopozerať. asi preto sa mi to freudovsky vytesnilo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

První komediální snímek dvojice Mike Krüger & Thomas Gottschalk plný taškařic a převleků. Oba také společně s režisérem Sigi Rothemundem spolupracovali na scénáři a vytvořili filmové dílo, které sice poměrně zestárlo, ale z nostalgického hlediska stále pobaví. Že tomu dal český distributor předzvěst dvou nosáčů nepřekvapuje. Stejní herci, stejně pojmenované postavy, stejná komediální nátura. Čert vem, že s pozdější trilogií 'Dva nosáči…’ tohle nemá vůbec nic společného. ‘Pirátský vysílač Powerplay’, tak zní originální název, který prozrazuje, o co v tomto snímku jde. Tommy a Mike provozují nelegální rozhlasovou stanici a jsou velice populární. A tak není divu, že jim úřady jsou po krku. Jenomže to pranic nemají jednoduché, když oba pánové každou chvíli mění svou pozici. Honičky a taškařice sice nemají vyloženě groteskní tempo a na dnešní dobu patřičnou šťávu, i když je místy snaha viditelná, přesto určitou zábavnost ve vínku ještě stále mají. Západoněmecká crazy komedie z počátku osmdesátých let bez bázně a hany, která se ani dnes rozhodně nemá za co stydět. Bonusem je výborný písničkový soundtrack z hity své doby, o kterých si rozhlasoví posluchači ve stejné době v komunistickém Československu mohli nechat jen zdát. Buď jak buď, vyloženě pecka to není, ale při porovnání se zmíněnými Dvěma nosáči, je tento snímek nejzábavnější. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v německém Mnichově. (GASTON73)

Reklama

Reklama