foto

Jacques Herlin

  • nar. 17.8.1927
    Vésinet, Francie
  • zem. 7.6.2014 (86 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zběsilost
2015 Já a Kaminski
2012 Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva
Sbohem, královno
2011 Fotr na inzerát
La part des anges (TV film)
Rituels meurtriers (TV film)
Vítej, Kaniusho (TV film)
2010 Náš den přijde
O bozích a lidech
2009 Welcome
2008 Une enfance volée: L'affaire Finaly (TV film)
2006 Dobrý ročník
Madame Irma
2005 Il ne faut jurer... de rien!
Une vie (TV film)
2004 Cliente, La (TV film)
L'Incruste, fallait pas le laisser entrer !
2003 Le Pharmacien de garde
Sedm let manželství
2002 Aube insolite, L' (TV film)
Passage du bac (TV film)
Qui mange quoi? (TV film)
2001 Alizés, Les (TV film)
1999 Johanka z Arku
Le créateur
1995 Au petit Marguery
Jefferson v Paříži
1993 Mireille et Barnabé aimeraient bien en avoir un ...
Nalezenec Justininen, boží levoboček
Tout le monde n'a pas eu la chance d'avoir des parents communistes
Un cercueil pour deux (TV film)
V pasti lásky
1992 Krapatchouk
1991 Láska s rybou
Ritals, Les (TV film)
Shadows of the Past
Un type bien
1989 Dobrodružství Viléma Tella
Jarní vody
Rebus
Soeurs du Nord, Les (TV film)
Un père et passe
1988 Malá zlodějka
Partita, La
Šuani
1987 Funny Boy
Pehavý Max a strašidlá
1986 Nazi Hunter: The Beate Klarsfeld Story (TV film)
1985 Bláznivá dovolená v Evropě
Dr. Fischer of Geneva (TV film)
Pekelný vlak
1984 Lace (TV film)
Pravý břeh, levý břeh
1983 Happy Weekend
Hôpital de Leningrad, L' (TV film)
Měsíc v kanálu
Pappa e ciccia
Plem, Plem - Die Schule brennt
Železný muž
1982 Ciao nemico
Dva nosáči a rádio
Láskyplné kožené kalhoty
1981 Caso Graziosi, Il (TV film)
Markýz del Grillo
Salamandr
1980 Kožené kalhoty v St. Tropez
Nenávidím blondýnky
Speed Cross
1979 Himmel, Scheich und Wolkenbruch
Traumbus
Zum Gasthof der spritzigen Mädchen
1978 Effetti speciali (TV film)
Guerra dei robot, La
Hospoda u hříšných sester
Hotel lásky v Tyrolích
Tři švédky v Tyrolích 2
Za letní noci
1977 Antonio Gramsci: i giorni del carcere
Casanova & Co.
Chléb, máslo a marmeláda
Tři Švédky v Tyrolích
1976 Carioca tigre
Per amore o per forza
Tous les chemins mènent à l'homme
Velký strach
Voják štěstěny
1975 Mondo candido
Šimon a Matouš
1974 Dva misionáři
Erotomane, L'
Mojžíš (TV film)
Uomini duri
1973 Blau blüht der Enzian
Das Wandern ist Herrn Müllers Lust
Masakr v Římě
Maschio ruspante, Il
Mordi e fuggi
Shaft v Africe
1972 Aféra z titulní stránky
Cool Million (TV film)
Mille e una notte all'italiana, Le
Panáček ze dřeva
1971 Außer Rand und Band am Wolfgangsee
Die tollen Tanten schlagen zu
Einer spinnt immer
Un prêtre a marier
1970 Frau Wirtin bläst auch gern Trompete
Frau Wirtin treibt es jetzt noch toller
Musik, Musik - da wackelt die Penne
1969 Frau Wirtin hat auch eine Nichte
Infanzia, vocazione e prime esperienze di Giacomo Casanova, veneziano
Liebe durch die Hintertür
Warum hab ich bloß 2 x ja gesagt?
1968 Der Turm der verbotenen Liebe
Frau Wirtin hat auch einen Grafen
Sette pistole per un massacro
1967 Cizinec
Colpo maestro al servizio di Sua Maestà britannica
La ragazza e il generale
Le Due facce del dollaro
Lo Scatenato
Matchless
Scusi, lei è favorevole o contrario?
Susanne, die Wirtin von der Lahn
Tom Dollar
Troppo per vivere... poco per morire
Tygr a kočička
1966 Ballata da un miliardo
Grande colpo dei sette uomini d'oro, Il
New York chiama Superdrago
Non faccio la guerra, faccio l'amore
Una vergine per il principe
Yankee
1965 Buffalo Bill: Hrdina divokého západu
Desátá oběť
Giulietta a duchové
Il Compagno Don Camillo
Mandragora
Měkkota
1964 Le voci bianche
Sandok, il Maciste della giungla
1963 Den a hodina
I Mostri
La frusta e il corpo
Maciste, l'eroe piů grande del mondo
1962 Arsen Lupin kontra Arsen Lupin
Carillons sans joie
1961 La fille aux yeux d'or
1960 Boulevard
La Terre est ronde (TV film)
XYZ
1958 Et ta soeur
1956 Doris (TV film)

TV seriály

2018 Černý baron (TV seriál)
Chouquette (S02E05)
2015 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
L'Étrange Enlèvement du petit Bruno (S02E12)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
2002 Juliette Lesage, médecine pour tous (TV seriál)
2001 Rodinné příběhy: Na venkově (TV seriál)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Vrah z parkoviště (S05E03)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1987 Teta (TV seriál)
Svatba (E07)
Automobil (E06)
Lev salónů (E05)
další epizody (7)
1986 Opération Condor (TV seriál)
1985 Clémence Aletti (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Meurtres pour mémoire (E09)
1983 Vichry války (TV seriál)
1972 Avventure di Pinocchio, Le (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1963 Janique aimée (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2013 Franz Antel - Meister der Unterhaltung - a.z.
1968 Western, Italian Style (TV film)