Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (161)

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že potenciál na zaujímavý film tu rozhodne bol a sú miesta, ktoré podľa mňa aj fungujú veľmi dobre. Mal som jemné obavy z obsadenia, ale myslím si, že to všetko zvládli herci celkom slušne. Nikto podľa mňa nijako nepodáva fantastický výkon, ale sú podľa mňa dobré a ťahajú film správnym smerom. Hudba tohto filmu je pre mňa veľmi dobrá a som rád, že konečne sa ukázalo, že aj elektronická muzika vie mať dušu a vie zapôsobiť. To schvaľujem. Plus je tu aj pár pekných vizuálnych momentov ako je napríklad festival, kde Efron s Ratajkowski si budú užívať každú jednu chvíľku, alebo aj jemné animácie v prvej tretine filmu na prvej párty. To sú dobré momenty. No film zlyháva podľa mňa v tom, že sa snaží rozprávať príbeh skrz klišé, ktoré sme videli miliónkrát a poznáme naspamäť. Vieme čo sa stane, ako to bude smerovať a rovnako aj vieme ako to nakoniec dopadne. Plus sa občas snažia zatlačiť na city, no nemám pocit, že by som poznal vzťahy našich priateľov natoľko, aby to fungovalo. A vzhľadom na to, čo film chce predstavovať to skutočne nie je dobré. A najdôležitejšie čo si myslím je fakt, že na nás tlačia myšlienky, ktoré poznáme a nepotrebujeme ďalší film na to, aby nás ich učil. No keby nám to aspoň chcel povedať len filmom a tým čo vidíme, možno by som s tým nemal problém ako keď na záver svoju myšlienku musia povedať aj pre tých, čo možno nepochopili. Hodnotenie: C ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Kromě pro mě zajímavého tématu/hudebního žánru jsem od toho ani moc nečekal, takže jsem vcelku spokojen. Příběh je v základu totiž již dost omletý a nemá moc co nového a zajímavého nabídnout, takže hlavní je hudba a tam nemám vůbec problém (doporučuji sehnat soundtrack - zní to pak ještě lépe než ve filmu :)). Zac v pohodě. A už jsem vám říkal, že Emily Ratajkowski je fakt rajcovní? 3* ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Toto nie je môj hudobný štýl, aby bolo jasné, každopádne nestrhávam mu za to body. Hudba sa práve že celkom dala, ale bohužiaľ aj keď je takýchto filmov málo a o to mi prišiel tento film zaujímavejší, dej sa vlastne nikam moc neposúva a celkovo nemá moc čo ponúknuť. Herci fajn, dokážu potiahnuť film, aby to nebola vyložená nuda, ale We Are Your Friends nefunguje naplno skoro v žiadnom smere alebo žánre, či už je to romantický, dráma alebo hudobný. 65% - 3* ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Až na naprosto nesnesitelnou postavu Masona (holohlavého kamaráda), to byl vlastně i celkem fajn film. Ano, příběh je to to stejné, co už jsme viděli stokrát, pouze z hudební branže. Ale přestože nejsem fanda duc-duc písníček bez textu vytvořených jenom za účelem být duc-duc písníčkami na duc-duc diskotékách, děj, postavy (kromě výše uvedené) a hlavně kamera byly dobré a já se bavil. Díky rozumné stopáži hodiny a půl film dokázal upoutat moji pozornost a pomohlo tomu také hlavní trio herců - Zac Efron, Emily Ratajkowski a hlavně Wes Bentley. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

We are your friends nemá z nějakého důvodu český název a tak tedy sledujeme partu amerických párty fetek, se Zacem Efronem v čele, kterak se chce velkoDJem státi. Filmů z DJ prostředí je jako šafránu a proto jsem se na tento těšil. Není špatný, ale žel příliš nevyniká. Hlavní hrdina se snaží, dívčí prvek, či jak bych partnerku protřelého opileckého DJe nazval, je fakticky hezký, onen opilecký DJ, co se z nějakého důvodu rozhodne zaškolit Zaca jáchcibýtDJavypadnoutzLA Efrona je též snaživý, byť jeho chování mi moc logiky nedává, a pak nám tu přicmrndují Zakovi dementní kámoši a je už rozebírat raději nebudu. Kdo má rád EDM, bude spokojen, komu taková hudba nic neříká, možná neusne. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Vo filme sa objavili aj DJ Nicky Romero a DJ Alesso. (crash2403)
  • Kvôli katastrofálnym tržbám filmu Warner Bros. zrušilo vydanie Blu-ray a namiesto toho vydalo film na štandardnom DVD. (Arsenal83)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama