Reklama

Reklama

V zábavné komedii plné nezřízených pitek se představuje Vince Vaughn v roli tvrdě pracujícího podnikatele, který se společně se svými dvěma spolupracovníky (Dave Franco a Tom Wilkinson) vydává do Evropy, aby tu uzavřel životní obchod. Jejich výprava se ale brzy vymkne kontrole, když se triu smolařů staví do cesty ty nejšílenější překážky, jako jsou hospodské potyčky během Oktoberfestu, zmatky v hotelu, rozbitá navigace nebo celosvětový festival fetišistů. NAKONEC se těmhle šílencům snad i podaří smlouvu uzavřít, jen musí celý výlet přežít. Na ex! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (117)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ušlo to, ale predsa len trochu zaostalo za očakávaním. Po námetovej stránke celkom fajn, aj na niektorých scénkach a hláškach sa dalo celkom zasmiať, ale nemalo to žiadny poriadny spád a aj tá samotná zápletka bola dosť nezáživná. Ešteže trojica ústredných postáv to dokázala celé ako tak spestriť a napokon to nebolo až tak úplne hrozné ako tu niektorí píšu v hodnoteniach. Aj tak mňa osobne najviac zo všetkých bavil Mike Pancake a tie jeho prostoduché myšlienkové pochody. Vďaka nemu to je aspoň za 3*! ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Chvilku se to tváří jako lehce hořká komedie o chlapovi ve středním věku s obyčejnými problémy, pak jako echt hovadská variace na Eurotrip plná laciných a ne moc dobře fungujících vulgarit a okoukaných fórů. Vaughn hraje to samé co posledních deset let, Wilkinson před kamerou evidentně moc být nechce a Franco je za dementa. Duu Scott/Vaughn jsem po pohodových Pozdravech ze spermobanky docela fandil, tohle je ale těžká nuda. ()

Reklama

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Keď som videl Vince Vaughn, hneď som vedel, že to nebude žiadna sláva, on proste priťahuje trápnosť. Film sa trošku rozbieha v Berlíne, kde uvidíme krásne nemecké prsia (skôr americké :)), nejaké tie penisy v gay klube a Vinca ubytovaného vo výstavnom byte, ktorý sa snaží cez skype vyriešiť domáce problémy: "Kolik vás je v tříde?" "42" "A kolik tě šikanuje?" "41". Výborná scéna v požičanom Golfe s nemeckou navigáciou a jeleňom v strede cesty. Napriek vulgarizmom to nieje až také vtipné ako by chcelo byť, pár úsmevných momentov tam predsa je.  ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nenáročná kombinace lehce natrpklé komedie, přestárlého středoškolského roadtripu a klasické stále stejné Vaughnovky. Vaughn si jede pořád tu svoji lajnu, Franco má bavit okoukanou laciností a Wilkinson přijal roly toho třetího vzadu, který sem tak vystrčí růžek svou senilní naivitou. Vypadá to, že Starbuckem nadějně nastartovaný Ken Scott to nevzal krůček po krůčku (jak to po Pozdravech ze spermobanky vypadalo), ale střihl to tygřím skokem rovnou do šuplíku "vulgárnější odreagovačky". A proč ne? Podobné snímky mají svůj význam a svého kupce si vždycky najdou....nakonec, já bývám často jedním z nich. ()

doriana.g 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, většinou mi Vaughn dost vadí, ale tady ve společnosti Wilkinsona a hlavně Franca zafungoval. Bavila jsem se a kvůli Palačince si to brzy určitě pustím ještě jednou - Aktualizováno 12.8.16: Už vím, proč to u mě funguje. Protože mám po čtyřicítce a dvě děti s jejich problémy. Druhé zhlédnutí bylo lepší, než první. Soustředila jsem se na Vaughna a ti dva dodávali smích. Asi budu první a jediná, ale měním ze čtyř na pět. Je to totiž fakt dobrá motyka :-) a Franco si vystřihl nejroztomilejšího retarda ever. Až bude na podzim upršený večer, rozhodně se zase podívám. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Na začátku filmu Tim (Tom Wilkinson) tvrdí, že mu je 67 let. Když se děj posune o rok později, Tim stále tvrdí, že mu je 67 let. (Zix.)
  • Film sa nakrúcal v Bostone a Framinghame v americkom štáte Massachusetts a taktiež v štúdiu s názvom "Studio Babelsberg" v nemeckom meste Brandenburg. (Hudakfilms)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno