Reklama

Reklama

V zábavné komedii plné nezřízených pitek se představuje Vince Vaughn v roli tvrdě pracujícího podnikatele, který se společně se svými dvěma spolupracovníky (Dave Franco a Tom Wilkinson) vydává do Evropy, aby tu uzavřel životní obchod. Jejich výprava se ale brzy vymkne kontrole, když se triu smolařů staví do cesty ty nejšílenější překážky, jako jsou hospodské potyčky během Oktoberfestu, zmatky v hotelu, rozbitá navigace nebo celosvětový festival fetišistů. NAKONEC se těmhle šílencům snad i podaří smlouvu uzavřít, jen musí celý výlet přežít. Na ex! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (117)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie s kvalitním hereckým obsazením, která příjemně pobaví. Vince Vaughnovi komedie sednou, natáčí je už spoustu let a je v nich dobrý. Potěšil mě i Dave Franco, který zde hraje trošku zaostalého mladíka, ale jde mu to fakt dobře a několikrát mě rozesmál. Celkově jsem se u této komedie dobře pobavil, je vidět, že režisér Ken Scott se použil ze svého předchozího filmu (Pozdravy ze spermabanky) a konečně natočil dobrou komedii. :-) ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Spíše nepovedenej film,ale určitě ne tak strašnej jak by se mohlo na první vánek zdát.Na to je tu docela slušná sebranka,která musí hrát to,co už v dalších 50 filmech tenhle rok USA vyprodukovalo.Sem tam,spíše dvakrát pousmál,ale film neurazí a nenadchne.Slušně tím prokoušete nudou jedno sychravé odpoledne.Scénky,či gagy bohužel nejsou ani extra pedofilní,sexistické,podělané od hnědýho cukru atd,bohužel vlastně ani nejsou tím dobrým humorem.Je to někde vevnitř a nechce to jít ven.Dave Franco s českým dabingem je fakt černej kašel. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Taká normálna otrepaná americká priemernosť z docela slušným obsadením a sem-tam z perverzným vtipom. Vaughnovi tieto úlohy sedia ,ale bojím sa že sa nadobro zaškatuľkoval do rovnakých komických postáv (kde už vážne nieje čo hrať) čo je škoda pretože chlapec má určite naviac. Franco je cool, ale dementa vie zahrať snáď každý...možno aj ja :) ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě standardní Vaughnovka (i když tenhle termín získává s Brawlem in Cell Block 99 úplně jiný význam), kterou ovšem jedna věc zásadně povyšuje – napsal ji Steve Conrad. Takže jo, pořád jsou tu infantilní humory o vagínách, ale není jich tolik a většina věcích je upřímně vtipných, nebo aspoň zábavných. Nebo zábavně absurdních. A potom jsou tu samozřejmě výborně napsané postavy, odhalující vrstvy skrze nejlepší gagy v celém filmu, stejně úderné a vypointované, jako emotivní. Takže nakonec i ta zdánlivě prvoplánová témata, jako odloučení od rodiny, šikana, následování snů, atd. mají vždycky něco navíc. Takže cajk. Smál jsem se nahlas a jestli je tohle rozloučení Vaughna s komedií, je to rozloučení velmi povedené. Flugenschlagen. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Je to strašná hovadina, ale musím říct, že jsem se bavil. Co to sráží, tak snaha o vážnou domácí dějovou linii se synem. Vince Vaughn podává svůj klasický standard, je zajímavé vidět Toma Wilkinsona v takové komediální roli a Dave Franco s jeho typickými postavami totálních debilů mi začíná být sympatický. Ano, humor není vždycky moc inteligentní, ale tenhle film si na nic nehraje a dává divákovi přesně to, co divák očekává. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporila vznik viac ako 15 000 pracovných miest. (Laslo)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama