Reklama

Reklama

Prázdniny v Provence

  • Slovensko Prázdniny v Provence
Trailer

Obsahy(1)

Léto neskončilo, zábava trvá. Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek se po zimní komedii Padesátka vrací na plátna kin s letní atmosférou a s francouzskou vůní v komedii Prázdniny v Provence. Režisér Vladimír Michálek je obsadil do rolí tří kamarádů a členů hudební skupiny, kteří utečou před svojí manažerkou až do slunné Francie k tetě jednoho z nich. Trochu se poflakují, hodně si užívají a taky potkají krásnou a sympatickou dívku, která umí lámat srdce. Každý z velké trojky kámošů je jiný, společně pak vrství více či méně šílené situace. Zavilý hulič marihuany, hláškující filosof a nesmělý basák dělají všechno ve větším, než malém množství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Doteď vůbec nechápu, co mě proboha vedlo k tomu, abych při výběru večerního programu upoutal svou pozornost na nabídku nejmenovaného filmového kanálu, tedy konkrétně na letní komedii Prázdniny v Provance, u které mě zaujalo především herecké obsazení a slibovaná odlehčená letní atmosféra. Jak já byl pošetilý. Hned na začátku jsem si uvědomil, že tady se na žádný kvalitní humor, dialogy, chování a logický děj hrát nebude. Celý film se nese v takovém přihlouplém duchu, kdy se herci sice snaží seč můžou, avšak stupidní scénář jim nedovolí podat nic víc, než jen zcela průměrné herecké výkony. Trapný humor a křečovité vtipy rovněž velký špatný. Atmosféra naprosto promarněná, návaznost jednotlivých scén a chování postav doslova tragické. Děs a hrůza, docela obdivuji tvůrce za jejich odvahu něco takového vůbec vypustit ven. 0/10. ()

malylada odpad!

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem v kině na ničem horším. To je opravdu film? Nechápu tu pointu a ani co měl být příběhj. Ale vlastně tam žádný děj nebyla, v pořádku.... dobře, tak se mohu smířit s tím, že to bude slepenec nahodilých, nesmyslných scének, které budou aspoň vtipné. Bohužel ukrutná bída, kde nebyl jediný okamžik, aby mi ucukly koutky. Správné slovo pro tuto slátaninu je Pane Bože proč?.......0/10 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Štáb si prostě udělal výlet do Provence (teda pokud se to točilo v Provence), kde natočil zmatené cosi, co nedávalo vůbec žádnej smysl. Vlastně to byl jen sled zmatených záběrů, kde se buď chlastalo víno nebo hulilo cokoliv. Ústřední trojka se sice snažila a Pfauserová je roztomilá, ale kde nic není, ani smrt nebere. 5% ()

playboy_05 

všechny recenze uživatele

Jak rekla Anicka Polivkova...”tihle kluci jsou takovy...cesky”. Nevyrazny Hadek, komparzista Kotek a tehotny lachtan Prachar...docela se tesim az nam trochu doroste nova generace hercu, protoze sledovat tyhle nesympaticke petatricetilete pupkate trapaky, jak hraji mlade rockery je trochu moc. Vlastne je to ukazka jak malo sympatickych a rozumne vypadajicich mladych hercu vlastne mame, o hereckach to chvala bohu neplati. ()

SeanLSD odpad!

všechny recenze uživatele

Čo to malo, kurva, byť ? Výsmech diváka alebo intelektuálna anarchia ? DOBRÝ ROČNÍK po česky ? Absolútny hnoj to bol, žiadny že rozklad syžetu! Keby to natočili puberťáci na prázdninách, možno sa aspoň nenaseriem.. - ale takisto by som sa na to nedíval! Od Michálka však takáto zarážajúca debilita, respektíve neúcta či trúfalosť zaskočí. Film bez scenára, bez zmyslu, vtipu, nápadu či filmárskej kvality. Zdeněk Troška je popri tom Fellini a BOBULE film storočia! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • „Jsem jeden z party kamarádů a členů kapely, kteří zdrhnou do Francie. Zároveň ale hraju i nadšeného botanika, kterého zajímá všechno zelené a vůbec všechno, co roste. Kam přijdu, tam prošmejdím zahradu a všechny stromy a keře,“ říká o své roli Vojta Kotek. (SONY_)
  • Hraji frontmana kapely, který vidí věci, které ostatní lidé nevidí, a říká věci, kterým ostatní moc nerozumí. Všichni si o něm myslí, že je idiot. Ale na konci se ukáže, že co říkal, byla pravda. Když o tom tak přemýšlím, hraju asi trochu blbce,“ říká o své roli Jakub Prachař. (SONY_)
  • Film se natáčel přímo v Provence ve městečku Six-Fours-les-Plages ležícím na pobřeží mezi Marseille a Nice. (SONY_)

Reklama

Reklama