Reklama

Reklama

Akecheta rozpráva Maevinej dcére svoj príbeh, ako došiel k precitnutiu a snažil sa aj ostatným indiánom odhaliť pravdu. V súčasnosti odvezie zraneného Muža v čiernom do indiánskeho tábora, zatiaľ čo Maeve je vykonávaná diagnostika. (HBO Max)

Diskuze

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

NightPorter

O tom se s tebou nepřu, to je subjektivní věc. :) A osobně mám hlavní linii taky radši a tu bordelmamá nesnáším.

Jen jsem tím chtěl říct, že to nebyla vedlejší linka beze smyslu, která jen natahovala seriál. Vysvětlilo to mnohé a mělo to tam být na 100%. NArozdíl třeba od dílu myslím šestého a sedmého, kde to bylo zbytečně akční a o ničem. Něco jako nová serie GoT. Jak nad tím nemá Martin ruku, tak je to totální odpad, kde adrenalin vyhrává nad mozkem.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

NightPorter

Tak to jsi asi nepochopil smysl dílu. Nebyla to dějová odbočka, ale spíš meta-odbočka. Pro empatii s postavami a osvětlení principu vnímání postav. Nehledě na docela důležitý aspekt "labyrintu", který mě třeba už od první serie hlodal.

A na čem tohle lépe ukázat, než právě na těch "krvežíznivých" indiánech.

Jeden z nejlepších dílu a stokrát lepší, než všechny děje s Maeve. Což mě celkem naštvalo, že je údajně Fordova nejoblíbenější.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

no, bylo sice hezky po 30 letech od jisteho Johna Dunbara oprasit starou lakotstinu, nicmene u pouze 10 dilneho serialu trosku zamrzi, kdyz se venuje celej 8. dil odbocce a hlavni dej se nikam nepohne...

na příspěvěk reagoval Badmaniak

bezvim

bezvim (hodnocení, recenze)

Nějak nerozumím té přeměně postavy Sizemore. Asi chápu záměr, ale nevěřím tomu. Snad to tvůrci ještě nějak vysvětlí. Chybí mi více infa o jeho postavě. Vůbec vlastně nevím, co je zač. Zdálo se, že práce je pro něj vším, uznání též, ale proč? Co reálný život, rodina? Něco tam chybí odvyprávět. :-/

Reklama

Reklama