Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Ja som asi veľmi divná podľa toho ako vidím, že toto ľudia hodnotili skoro úplne inak ako ja. Pozerali sme ten istý film? Skvelý scenár s vtipnými vsuvkami od všetkých hercov, bláznivý príbeh, romantika, akcia, komédia v jednom s celkom príjemnou stopážou, kedy vám film nepripadá ani príliš dlhý ani príliš krátky. Sam Rockwell vo svojom živle a Anna Kendrick ho len nádherne doplňuje. Ja som sa príjemne zabavila. Naviac sa mi páčil aj soundtrack a My type od Saint Motel úplne vystihuje náturu tohto filmu. A aj ja nemám rada červených medvedíkov. 70% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dosť ma v žánrovom zaradení filmu odrádzalo to slovo "akčný", ale našťastie práve tento akčný element pomohol k tomu, aby to nebola len taká obyčajná klišovitá romantická komédia. A samozrejme charizmatická dvojica Sam & Anna tiež prispeli k tomu, aby to bolo nad hranicou priemeru, hoci zas až tak perfektné to nebolo. Dejový rámec dosť nezaujímavý, ale zato tie hlášky, ktorými boli pretkané tie akčné scény, tak tie nemali chybu! Na nich som sa slušne pobavil. Škoda, že to isté nadšenie sa nedá vyjadriť aj z deju tohto filmu. Ale určite tie 3* si to zaslúži. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Praštěná komedie, která postrádá jakékoliv racionální rozhodnutí, která sedne tak třem kinomaniakům z deseti. Určená zejména uctívačům jako vždy naprosto bezchybného Sama Rockwella (jeho taneční pohyby absolutně nemají chybu) a sympatické Anny Kendrick (která je tu ale totál vymletá) se zkušeným Timem Rothem. Pro mě dokonalá kombinace, mnoho gagů vyzní naprázdno, ovšem líbivá dramaturgie poměrně neznámého režiséra ale dává tušit, že si počínal zkušeně a v rámci možností připravil poměrně neokoukanou jednohubku, kterou si za čas rád zopakuji...7/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dobrou komedii a tu jsem nakonec dostal. Anna Kendrick je moje oblíbenkyně a mým oblíbeným je i téma nájemných vrahů, které zde není pojato až tak originálně, ale pyšní se nesmírně originálními prvky, už jen to tancování je roztomile vražedné. Je to správně ujeté a Sam i Anna si překvapivě skvěle sednou. Skvělou roli má i RZA. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Oficialne to jsou 3*, ale preci jen, zda se mi to ponekud podhodnocene.. Ano, je to jednoznacne hloupost, ale je tam dobre zvolena ustredni dvojka a s dvojkou vina sem se u toho prenaramne bavil. Mohl byt o neco "poetictejsi" konec a humor tohoto filmu by se dal vyjadrit sinusoidou. Kdyby se k tomu pridal duchaplnejsi dej a nedelal si film sam ze sebe az prilisnou legraci, ale nechal to na postavach samotnych, klidne to mohli byt plnohodnotne 4 nebo i 5 hvezd. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama