Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

figliar 

všechny recenze uživatele

Klasická americká blbina, ale aj tak som sa zabavil. Príjemný herci, najmä dvojica Kendrick - Rockwell, romantika, akcia. Ak si chcete oddýchnuť večer v kine, určite neváhajte. Aj keď film nieje úplne originálny, ak od neho neočakávate viac než slušnú komédiu, sklamaný nebudete. Respektíve, ja som nebol. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Hodně, hodně jiná romantická komedie... První polovina je spíš akční komedie, druhá polovina pak trošku ztrácí tempo a začne to být větší romanťárna. Sam Rockwell hraje svou klasickou postavu, tedy naprostého podivína a šílence. Anna Kendrick tu pak není za cílevědomou ženu jako obvykle, ale spíš za typickou ženu romantických komedií. Tim Roth a jeho jižanský přízvuk je super! Prostě kdo má rád akční komedie a romantické filmy... a je do toho všeho trochu ujetý... ten si tu to svoje najde. Protože Mr. Right má příběh, má lásku, má akci a má i humor. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„SI ROZRUŠENÁ Z TOHO, ŽE JSEM ZABIL TOHO CHLAPA? MARTO, TO CO CÍTÍM OHLEDNĚ TOHO CHLAPA NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO S POCITY K TOBĚ…“ /// Film, ve kterým má hlavní roli Sam Rockwell, asi nebude vobyčejná romantická záležitost, že? Sebevědomej a drsně vtipnej zabiják se skvěle hodí k trhlý Anně Kedrick, holce se zlomeným srdcem, který společně léčej milostnou předehrou s vrháním nožů a romantickejma chvilkama mezi svištícíma kulkama. Svojí podstatou je to hodně ujetý a černovtipný. Překvapivě to s přibívajícíma minutama nabírá nejen na krvavosti, ale i zábavnosti. Pobaví akční kousky i myšlenka, že pravá láska stojí za soškou rozmašírovanou hlavu. Padouchovu samozřejmě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přesvědčím se, že kdo hledá, najde. 2.) Vobyčejná romantika mě nevzrušuje. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo řekl, že bude Sam Rockwell hrát s Annou Kendrick zamilovanou dvojici a bude to mezi nimi neskutečně jiskřit, poklepu si na čelo a pošlu ho někam. Ale ty vole, ono to mezi nimi opravdu funguje. Rockwell je zvláštní herec, pro mě herec okamžiku. Baví mě ve filmu, ale pak se mi nějak vykouří z hlavy. Takhle teď z fleku jsem schopen říct snad jen dva filmy, v nichž hrál. Ale (skoro) vždycky mě baví, i v takové slátanině jako je Stopařův průvodce... Tady je opět skvělý. Skoro mu až věříte, že všechno, co ve filmu dělá, prostě dělá i ve skutečnosti. Ale jestli to jemu věříte skoro, Anně Kendrick to věříte stoprocentně. V ní vidím novou rodící se hereckou hvězdu. Kendrick je hrozně chytlavá, snad je to jejím obličejem, schopností strhnout na sebe veškerou pozornost, přinutit hltat každý pohyb nejen jejího těla ale i mimických svalů ve tváři, jejíma očima a ústy, které jako černé díry vtahují a nechtějí pustit. Kendrick věřím cokoliv, co hraje. Žeru jí to i s navijákem a stoličkou. A kromě toho, samozřejmě, je hrozně rozkošná a sexy. To, co předváděla v tomhle filmu, je prostě paráda. Ta holka mě má v kapse. Jen díky ní se zřejmě odhodlám dokoukat Twillight sérii. Mr. Right je hodně v pohodě komedie, zábavná, svižná a hlavně nenudná. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Rockwellovi sluší tyto typy cool klaďasů. V poslední době je ztvárňuje často (Blondýna na předpis, Nezapomenutelné prázdniny) a dobře. Annu Kendrick mám také velmi rád a i když tady mě ze začátku docela lezla na nervy, postupem času jsem si jí oblíbil též. Celkově se však nejedná o nějak závratně zajímavý snímek, který si více než tři hvězdy nezaslouží. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama