Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film pojednáva o operátorke Call centra 911 Pamele (Mischa Barton), ktorá obdrží telefonát od neznámeho muža (Ving Rhames). Ten ju s využitím jej dcéry, ktorú drží ako rukojemníčku, núti plniť úlohy, ktoré sú za hranicou zákona. Pomáhať jej pri tom musí jej odcudzený manžel Jeremy (Luke Goss). Ak dvojica niečo nevymyslí, bude stáť za najväčším kriminálnym činom v histórii mesta. (ywo666)

(více)

Recenze (18)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Že se vůbec takováto dílka do jakýchkoliv vážných psychologických-filosofických-terapeutistických her a řečí pouštějí, namísto odlehčených hlášek? Strašné herecké výkony (bez výjimky), mrzká výprava s neustálým CGI (krev, výstřely, pozadí, prostě všechno a všude) a pitomý předvídatelný děj by se pak lépe snášely. Zvažoval jsem i jednohvězdičkové hodnocení, na druhou stranu, co od nízkorozpočtového videobéčka čekat za zázraky? ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle už Goss a Paré fakt potřebovali. Konečně se po tý hromadě sraček v kterých jsem se poslední dobou prohrabával objevili i v něčem přijatelným. Film má docela fajn námět, slušnej spád a rozhodně nenudí. Pravda je to celkem dějově předvídatelný i vývoj budoucího chování postav jsem dokázal odhadnou dopředu, ale nevadí. Je to solidně natočeno i zrežírováno, jenom snad škoda těch pár zbytečných hodně laciných digitálních efektů. Jinak, ale důkaz, že když se chce, tak i z low budgetem se dá natočit koukatelnej film.55% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Akční béčko, který může sem tam pobavit honičkama, přestřelkama, obsazením, ale na druhou stranu je to až moc hloupý a jednoduchý. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestliže jsem se v minulosti občas podivoval nad tím, že se Mischa Barton pořád plácá po béčkových až céčkových projektech, tak po tom, co tady předvedla, se už nepodivuji. A odfláknutý je celý film výkony všech ostaních představitelů počínaje, akcí či směšnými a zbytečnými efekty konče. Operator sice táhne na poměrně známá béčkařská jména, ale to je asi tak vše, co může nabídnout. 10% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Suhlasim s Wacom. Goss konecne po dlhsej dobe natocil nieco pozeratelne. Konecne to vyzera ako profesionalny film a nie homevideo natocene na mobilny telefon za jeden den. Ma to slusny scenar a niekolko solidnych akcnych scen. Prestrelky, nahanacky, vybuchy. Akcne sceny su natocene prehladne. Nekona sa traslava kamera ani zbesily strih. Dost casto su pouzite ocividne CGI triky, ale pôsobia roztomilo a obcas ma aj ohurili (zrazka kombajnu s dodavkou). Stvalo ma akurat, ze su pouzite aj pri vsetkych vystreloch zo zbrani. Asi su dnes CGI triky lacnejsie ako slepe naboja. Ale bohuzial to stale nevyzera dobre. Z hercov najviac exceluje Luke Goss. Rhames si väcsinu filmu odohra posediačky v kresle. Zvrat ohladom Pareho je odhadnutelny asi tak hodinu predom a Mischa Barton mi pripadala nejaka nafuknuta. Jak keby sa cely film snazili zakryt, ze je tehotna. Vysledkom je solidna akcna jednohubka, ktoru si uziju hlavne fanusikovia Luka Gossa a ja som dost zvedavy na dalsi film bratov Olsonovych. Po rezijnej stranke mi to pripadalo velmi dobre a v ramci nizkorozpoctovych produkcii dokazali natocit slusny film. 5/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasický, celkem průměrný kousek v žánru, který je relativně vyčpělý, ale stejně se na něj sem tam mrknete, protože je to prostě fajn si odpočinout a na nic nemyslet. V tomhle případě se jedná o relativně akční béčkový thriller, který má zajímavé postavy, a to hlavně v podobě Vinga Rhamese, který je zase jednou pěkně démonický. ()

ben666 

všechny recenze uživatele

Zábavné akční béčko plného laciných digitálních triků. Jednohubka jak vyšitá, ale dalo se na to koukat. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Do poloviny filmu si to drželo velmi slušnou úroveň, ale co se začalo dít potom? Šílenost u které jsem nestačil kroutit hlavou. Hrůza :-( 40% ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Čemu se to Ving Rhames propůjčil ? taková kokotina se zrezivělou Bartonkou...taky nevím co se s ní stalo, že nikdy nebyla herečka to vím od dob O.C., ale byla alespoň hezká. Osonovi jsou asi rádi, že jim na to vůbec někdo dal peníze. Jako sorry, ale tohle by mělo být skoro i trestný ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem tuhle blbost, namixovanou z 12 kol, Tísňové linky a dalších filmů, až do konce. To je taky jediný důvod, proč dávám 1*. Goss je docela ucházející, ale Paré je průhlednej od samýho počátku a Rhamesovi kecy začnou po chvíli opravdu lézt na nervy. K tomu naprosto příšerně natočená akce a perličkou byli SWAT teamy, který vypadali hůř, než v akčních béčkách z 80. let. Tak na tohle bylo zapotřebí dvou dementních bratrů. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Docela milý a docela přiblblý thriller. Slušné obsazení, ničemná zápletka. Jednou nenudí, víckrát není třeba. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

A máme tu dalšího volajícího s úmyslem všechny kolem ovládnout a pod pohrůžkou smrti malé holky dosáhnout svého. Tentokrát se jedná o Call centrum tísňové linky 911, kde si ochočil sympatickou operátorku mající za manžela policistu, což se mu v plánech velice hodí. Druhý nízkorozpočtový snímek bratrů Olsonových se nevymyká od jejich předchozí prvotiny ´Unknown Caller´. Od dob úspěšné ´Telefonní budky´, se tento námět nepřekvapujíce začal recyklovat a jak se zdá, ještě není všem dnům konec. Mají Olsonovi v plánu pokračovat a natočit ještě o tom snímek třetí? Dějství tohoto snímku je vcelku napínavé, atmosferické, jen docela okaté a místy předvídatelné. Zamrzí pixelové výbuchy, destrukce a dokonce i plameny na hořícím autě, ale to už dnes u nízkorozpočtových filmových projektů tak prostě bývá. Scénář je napsán solidně a je škoda, že nebyl natočen daleko velkolepěji. Jako videofilm však také neurazí a coby akční thriller se dá divácky pojmout velice vřele. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Uf, ke konci to bylo málem na odpad. Jediné, co za něco stojí, je ten zločincův nápad, ale pochybuju, že by v reálu další hovory čekaly na jednoho operátora a nepřepojily se. Vše ostatní je vyložené špatné - herecké výkony, akční scény, drtivá většina animací, souboje, dialogy. Vážně škoda času.... Slabá 1* ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Totálne odfláknute všetko čo sa dalo a tie "dojemné" a "logické" úvahy a zvraty... Len Pamilin sympatický výkon jemne ospravedlňuje tento zúfalý počin po dráme? thrillery? ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Tak se mi zdá, že klasický béčkový akčnáky se nám pomalu posouvají v abecedě stále dál k písmenu "z". Hrůzy: digitální efekty osmdesátek, logika dítěte navštěvujícího mateřskou školku. ()

Reklama

Reklama