Reklama

Reklama

Hmyzáci

(festivalový název)
  • Německo Stung (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zahradní slavnost v rodinné vile plyne poklidným tempem a číšník Paul by se raději věnoval své šéfové, než aby obsluhoval znuděné hosty a poslouchal dechovkové odrhovačky. O večerní zábavu se postarají obří zmutované vosy, které mají pod vedením hmyzí matky jediný cíl, ovládnout svět! (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

hladass 

všechny recenze uživatele

Od hororové komedie o přerostlých vosách očekávám tři věci... 1. Klasickou trikovou stránku a žádný digitální bordel - což až skoro do konce bylo splněno... 2. Pořádné gore - toho jsem se dočkal jen v malé míře a zamrzí to zejména proto, že prostor na pořádné jatka ve filmu byl... 3. Zábavu - a tady Hmyzáci pohořeli na celé čáře... Tenhle kus se na komedii bere zbytečně moc vážně a k tomu romantická linie, která člověka tak maximálně nasere... Za mě promrhaný potenciál... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Váu ! Na nic se tu nečeká a už po dvaceti minutách tu začíná jízda jako prase. Scéna, kdy frajerce vyleze obrovská vosa z pusy a roztrhá jí - TOP ! Herecká dvojice je perfektní, hlavně krásná Jessica Cook, na kterou se příjemně dívalo. Triky a efekty jsou výborné, mutantí vosy vypadaly fakt skvěle, rodinná vila, kde si udělají hnízdo, měla dobrou atmosféru, nechyběl humor, Gore poctivý, krve dostatek. Hmyzáckých Hororů moc neznám a tenhle byl kvalitní a zábavný, takže s čistým svědomím tu čtyrku dám. A kravské finále bylo super ! (343. hodnocení, Full HD) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Plusem je rychlý spád, krátká stopáž, slušné efekty a je to i lehce brutální. ale nic, co by mě zvedlo ze sedačky, či nutilo mě si rvát vlasy nadšením. Mínusem je, že to místy příliš nefunguje, atmosféra nic moc, postavy jsou ukradené a komediální prvky chybí taktéž , ale jako jednohubka je to stravitelné, hmyzích hororů je jako šafránu. 60% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zábavná a nenudiaca, i keď podľa očakávania taktiež nestrašidelná, hororová komédia o zmutovaných osách, ktoré zbohatlíkom pofuckujú záhradnú párty. Oceňujem pekné spracovanie, slušné efekty, sympatické postavy a svižné tempo s odľahčeným nádychom, takže o pohodový večer som mal postarané / No Problem. Ale do kolien som z toho nešiel, ničím extra to neprekvapilo (v podstate len variácia 100x videných monster béčok) a nepredpokladám, že by som to niekedy pozeral znova, takže s hodnotením preháňať nebudem. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Od přerostlých zmutovaných vos by nějakou atmosféru čekal jenom magor, ale že na svých křídlech nepřinesou ani špetku napětí nebo zábavy, to je už blbá vizitka i pro béčko z hmyzí říše. Stung je navíc až dětsky naivní, přiblblý a hrdě se k tomu hlásí. Jak jinak si vysvětlit, že pár vteřin po bodnutí malou vosou z vás vyleze téměř dvoumetrová svině s obřím žihadlem a neukojitelnou touhou najít to správné tělo pro matku - larvu. Jediným argumentem k tomu, aby jste s Hmyzáky strávili čas, jsou celkem povedené "old school" masky. To je asi tak všechno. CGI totiž zase patří do kategorie fujky fujky. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Úvodní scéna s Paulem (Matt O'Leary) a Julií (Jessica Cook), jak jedou k zámku, nebyla ve scénáři. Na natáčení této dodatečné scény museli být O'Leary a Cook převezeni zpět do Německa. (hladass)

Reklama

Reklama