Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Pokud nechcete, aby se váš život ubíral dosti pochybným směrem, dávejte si pozor na mluvící zvířátka. Své o tom ví i pětice chlapců ze střední školy Binan - Kinugawa Atsushi, Yufuin En, Naruko Io, Zaou Ryuu a Hakone Yumoto. Jednoho všedního dne se jim totiž do cesty připlete růžový mimozemšťan Wombat a na ruce jim připne magické „náramky lásky", které chlapcům propůjčují „sílu lásky". Vlivem tohoto kouzla jsou pak chlapci přinuceni zaujímat trapné pózy a provolávat ještě více trapná hesla, která mají pro efekt doprovázet jejich nově nabytou moc. Vypadá to, že na „bojovníky lásky" čeká nejeden tuhý boj s poněkud bizarními monstry a co víc, ani nepřítel v podobě podobně magií obdařených chlapců na sebe nenechá dlouho čekat. (EMIA)

(více)

Recenze (3)

Jeoffrey

všechny recenze uživatele

Toto je příběh pětice studentů, členů klubu s poetickým názvem "Klub ochránců Země", který ale není zaměřený na ekologickou činnost ani jinou bohulibou aktivitu, ale spíš jeho členům slouží jako slušná ulejvárna, a jednoho růžového vombata. Tento vačnatec jednoho dne pánům oznámí, že je jejich posláním chránit zemi před různými nebezpečími... Jde v první řadě o komedii a parodování známé tématiky magických dívek Mahou Shoujo, kdy si zkrátka autoři pohrávají s myšlenkou, že když můžou být magické dívky, proč by nemohli být magičtí chlapci a tak nám podávají tuto tématiku tak trochu naruby, ale stále se spoustou klasických klišé, a tak se díváme na pány v slušivých sukýnkách magických dívek s hůlkami se srdíčkem na konci. Po pravdě nejsem fanda Mahou Shoujo, sice znám některá klišé tohoto žánru, ale rozhodně ne všechna a tak si nedokážu nijak extra užít, když tento žánr někdo překrucuje a tak stejně jako mi skoro nic neříká to z čeho si tu děláme legraci, tak mě ani nebere tahle parodie. Asi to chce znát pointu, abych pochopil vtip a mít rád tohle téma...Takže drop po prvním díle a vracet se k tomu určitě nebudu, neříkám, že je to špatné, jen to zkrátka není můj šálek čaje. ()

SonGokussj odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár ... upřesnění... pro jistotu... 1) Jestliže srovnám, čemu dala Startletka 2* versus toto, připadají mi nějaké věci absurdní. ... 2) Jeoffreyho koment jsem nepřečetl ani celej, stačilo mi vlevo dole "drop po prvním díle... 3) sám jsem tomu obětoval 40 sekund. Nějakých 20 jsem se zdržel na "transformaci", kde políbí prsten, řeknou "Love Making!" a - od té chvíle je to horší jako Free!... .... ... 4) Neviděl jsem z toho ani minutu, v zásadě toto prakticky nikdy nedělám, ale tady musím hodnotit, aby to odstrašilo všechny ostatní. -10%. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, je to strašná chujovina, ale místy dokáže být i docela vtipná. Především je potřeba zdůraznit, že tento seriál je PARODIE, takže většina vtipů je na účet žánru Mahou Shoujo neboli Magical Girls, a s tím samozřejmě souvisí i proměňovací sekvence, typické oblečení, magické hůlky, mluvící zvířátka, růžová barva - no prostě všechno co u tohoto žánru být má, jen s tím rozdílem, že nejde o holky ale o kluky. Pokud už jen tento koncept ohrožuje vaši heterosexualitu, běžte si radši pustit nějaké plnohodnotné ecchi, protože kromě toho a fanservice tady nic víc nenajdete. Koneckonců si to samo ani na víc nehraje. Ale konec má překvapivě zajímavý plot twist. Jo a nejlepší postava je rozhodně ten malý, roztomilý ježeček mluvící basem Hirokiho Yasumota. Ať žije rovnoprávnost. 4/10 ()

Reklama

Reklama