Reklama

Reklama

The Fundamentals of Caring

  • USA The Revised Fundamentals of Caregiving
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben (Paul Rudd) prožil velkou osobní tragédii a ztrátu. Aby se z ní dostal, rozhodne se vydělávat si peníze jako pečovatel. Jeho prvním klientem se stane 18letý Trevor (Craig Roberts), kterému ani svalová dystrofie nebrání projevovat svoji hlučnou povahu. Máme tu dva hrdiny: jeden je paralyzován citově, druhý tělesně. Společně se vydávají na cestu, aby hledali přátelství i naději. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (59)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když vám nějaký film sedne, tak vám prostě sedne. No a mně se tohle stalo se snímkem "The Fundamentals of Caring". Paul Rudd ukazuje, že přesně takové role mu sednou dokonale, žádné zbytečné pitvoření, ale prostě hraní. Do toho krásná Selena a samozřejmě Craig Roberts, který je v roli výtečný. Bavil jsem se. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd ako neskutočný sympaťák v úlohe neskúseného opatrovateľa, Craig Roberts ako drzý, ale neskutočne zábavný vozíčkar a Selena Gomez ako odvážne dievča, ktoré utieklo z domova a snaží sa dostať čo najďalej pomocou stopu. Vďaka tejto parádnej trojici, v ktorej je každý jej člen odlišný má toto road-movie naozaj dobré grády. Ani chvíľu som sa nenudil a v niektorých momentoch som sa vďaka trefnému humoru nevedel prestať smiať. Za mňa 8,5 Slim Jimov z 10. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Charakter Trevora (Craig Roberts) mě upřímně docela štval, ale na druhou stranu je příjemné a osvěžující vidět pro změnu film, kde není povaha nemocného člověka na vozíčku znázorněna se všemi těmi klišé, které z něj dělají líbivého a všemi milovaného, avšak nebohého chudáka. Nejsympatičtější byl však na filmu Paul Rudd v roli Bena, který si uměl se vším poradit tak nějak po svém. A samozřejmě Selena - ta je ostatně hlavním důvodem, proč jsem si titul vybrala ke zhlédnutí. Celkově příjemné road-trip drama s několika úsměvnými i smutnějšími momenty. Film působí velmi přirozeně a nenuceně, obzvlášť právě díky hlavní postavě v podání Paula Rudda. ~(4,0)~ ()

tomo41 

všechny recenze uživatele

Užasná prvá polovica úplne zabitá ultra dementnou druhou polkou snímku. Úvod je vtipný, s nadhľadom a veľmi dobre ubieha. Všetko sa to začne kaziť krátko na to, ako naše hlavné postavy vyrazia na roadtrip. Motivácie prechádzajú z čudných do debilných, vtipné momenty sa už len opakujú a tvorcom úplne došla fantázia. A za ten priblbý záver treba fackovať. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Feel good kousek na vážné téma, který táhne velmi solidní duo Paul Rudd a Craig Roberts, který coby mladík břitkých hlášek trpí Duchenneovou svalovou dystrofií, ale trpí hlavně uvnitř. Vlastně stejně jako jeho ošetřovatel. Místy je to trochu našponovanější, než bych si přál, ale stále to diváka od přehrávače pošle s pocitem, že viděl sympatický kus vesměs televizního tvůrce. První půlka určitě lepší, uvolněnější a vtipnější, která nám vmete několik pravd, druhá už lehce americká, plná těch správných hodnot a poplácávání po ramenou (a nečekaných porodů). Výsledek není nijak výjimečný, ale zařadí se mezi kousky, jako Uvnitř tančím nebo Teď a tady, u kterých se rovněž opisovalo ze života. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Ben (Paul Rudd) zhovára s otcom Dot (Bobby Cannavale), spomenie, že Trevorovo ochorenie postihuje 1 z 3500 mužov. Údaj odkazuje na to, prečo sa Trevor (Craig Roberts) pýta ľudí, aby si vybrali číslo medzi 1 až 3500. V podstate uvádza štatistiku svojho ochorenia. (nirvana91)
  • Natáčanie filmu trvalo 26 dní. (nirvana91)

Reklama

Reklama