Reklama

Reklama

Batman vs. Robin

Trailer

Obsahy(1)

Stíny Gotham City nejsou právě tím nejlepším místem pro dítě, ale Damian Wayne není jen tak ledajaký kluk. V masce Robina je, tvrdohlavý a občas lehkovážný, stále v patách svému otci Batmanovi. Jednoho dne se chlapec na místě zločinu setká s tajemným Pařátem. Ten ho vezme na výpravu do temných zákoutí gothamského tajného spolku známého jako Soví tribunál. Je to nebezpečná cesta, na které se Batman a Robin musí postavit svému dosud nejstrašnějšímu nepříteli – jeden druhému! Prožijte působivou bitvu, která navždy změní Robinův osud a budoucnost. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nic převratného, prostě klasika v žánru. Celkem hnusná animace, která někdy opravdu bije do očí, ale na druhou stranu se musí nechat, že je to akční jako blázen a pořád se něco děje. Komiksová mytologie se tu snaží být v městnána do poměrně krátkého filmu, což se tak úplně nedaří, ale ono je to jedno, stejně jde primárně o tu akci. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nech si hovorí kto chce čo chce, ja tieto Olivové animáky môžem. A to mi Olivy nechutia. Celkom slušný príbeh, ale predovšetkým (a ako je u Jaya Olivu zvykom) opäť vynikajúca akčná stránka. Síce už natočil lepšie veci a dalo by sa do toho prepchať viac emócii v závere, ale v celku je to ďalšia fajn akčná Batmanofka, aj keď Batmana sme videli už v lepšom svetle. 80% - 4* ()

Reklama

jh666 

všechny recenze uživatele

Asi na stejné úrovni jako předchozí Son of Batman. Animace na DC už standardní a příběh poslepovaný z několika komiksů. Pořád mi vrtá hlavou, proč prostě nevezmou tu skvělou předlohu (v tomto případě Soví tribunál) a neudělají film hlavně podle ní. Ty scény, co jsou převzaté přímo z tohoto příběhu (Batmanovy halucinace, útok na Wayne Manor) působí skvěle, ale pak tam přidají toho fakana Damiana a prstu vycucanýho überPařáta a začne to jít do kytek. Kde jsou sakra ty skvělý animáky jako Mask of the Phantasm nebo Under the Red Hood. 56 % ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ničím extra nevybočující z řady dobrých DC animáků, kterých připravují, na rozdíl od Marvelu, dostatek. Animace sice nic extra ale dostačující a příběh takové obstojný a jelikož nejsem dostatečně obeznámen z batmanovskou komiksovou mytologií, rád uvidím nového záporáka. Celkově lehký nadprůměr a dobrá oddychovka na večer...70% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Policie? Můj syn mi ukradl batmobil.............. Robin proti bandě zombiekinder, no jo a i Batman se přidá. Asi nejlepší scéna v příběhu, jen škoda, že je hned na počátku,. CITÁT - Ale to bych chtěl asi příliš.......... Jednobarevné, mdlé až moc jednoduché. Taková průměrná jednobatmanovka. CITÁT - Nesmrtelnost, ale pokaždé jenom na jeden den......... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • Troy Baker (v tomto filmu dabér Owl Lieutenanta) namluvil Batmana, jenž je hlavním hrdinou tohoto filmu, ve známé videohře „Batman: The Telltale Series“ (2016) a také v jejím pokračování „Batman: The Enemy Within (2017)“. (slipknotfan)
  • Troy Baker (v tomto filmu dabér Owl Lieutenanta) se napříč animovanými filmy na motivy DC komiksů také představil jako Joker, Two-Face, Jason Todd a několikrát dokonce i jako samotný Batman. (slipknotfan)

Reklama

Reklama