Reklama

Reklama

Batman vs. Robin

Trailer

Obsahy(1)

Stíny Gotham City nejsou právě tím nejlepším místem pro dítě, ale Damian Wayne není jen tak ledajaký kluk. V masce Robina je, tvrdohlavý a občas lehkovážný, stále v patách svému otci Batmanovi. Jednoho dne se chlapec na místě zločinu setká s tajemným Pařátem. Ten ho vezme na výpravu do temných zákoutí gothamského tajného spolku známého jako Soví tribunál. Je to nebezpečná cesta, na které se Batman a Robin musí postavit svému dosud nejstrašnějšímu nepříteli – jeden druhému! Prožijte působivou bitvu, která navždy změní Robinův osud a budoucnost. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Úplně chápu, že v porovnání s papírovou předlohou sovího motivu to neobstojí, ale v rámci DC animáků je to dobrá zábava. Obzvláště v návaznosti na slaboučkého Son of Batman je to velký skok k lepšímu a já jsem se prostě bavil... Fakt je, že poslední dobou už to není to co to bývalo ještě pár roků zpátky, ale pokud se bude laťka držet aspoň na téhle úrovni budu se zase na animované DC těšit. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Oliva zvládl režii skvěle, ale scénář tu pokulhává a Robin se tu chová opravdu jako nevděčný malý zmrdeček, což lezlo krkem. Navíc je tu Robin na můj vkus docela přesílený a občas se vyrovná i Batmanovi. To je podle mě už trošku přes čáru. Soví strážci a a tribunál jako z Kubrickovi "Spalující touhy" zase dělal z tohohle dílu Batmana něco nadpozemského. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vlastně si za to můžu sám. Vědět, že se jedná o pokračování tragického Son of Batman a hlavní roli zde vlastně zase hraje ten neskutečně nesympatický fracek, ani bych to nezapínal. A překvapení se bohužel stejně nekonalo. Akce je nudná, příběh a zvraty nedávají moc smysl a z celého filmu už si po 2 týdnech vlastně skoro nic nepamatuju. Batman už by zase potřeboval nějakou animovanou vzpruhu. ()

Morzael odpad!

všechny recenze uživatele

Jdi do hajzlu Olivo, skončíš v komiksovém pekle, a to není pěkné, zeptej se Constantina. Jak může někdo vzít několik parádních komiksových momentů, hodit je do filmového mixéru a udělat z nich plytkou slátaninu, která je ostudou pro všechny postavy v ní učinkující, to nepochopím. Já už ke konci ani ty postavy neposlouchal, protože ty moře a řeky patetických dialogů a vaty se fakt nedaly vydržet. A to jsem myslel, že Son of Batman bylo dno. Pokud jste nečetli předlohy, jen do toho, jinak se tomuto skvostu raději vyhněte. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby za predaj Blu-ray v USA $1,897,029 //počet predaných kusov 110,991Tržby za predaj DVD v USA $890,801 //počet predaných kusov 62,269║ veru opäť dosť drsné a až psycho hlavne na začiatku, tieto novodobé animáky už veru moc pre decká nie sú vhodné čím rozsah vhodného publika sa zužuje, kde sú tie časy keď ako malí frkani mohli pozerávať v TV seriály ako Batman, Spider-man, Transformers,.... dávno preč, rovnako ako v hraných komiksových seriáloch(Arrow, Daredevil) sa dosť pritvrdilo tak aj dnešné animované filmy-seriály už moc pohody uvoľnenosti hravosti neprinesú, veru stále viac sa len a len pritvrdzuje, čo je škoda, na druhú stranu ale príbehovo tento diel je jeden z tých najlepších, má dobrý dramatický oblúk, akciu a výbornú animáciu /80%/ ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • První filmové cameo Batwoman Kate Kane. Tato postava bude ve větší roli pokračovat v Batman: Bad Blood (2016). (NinadeL)
  • Film je inspirován a zároveň volnou adaptací komiksů „The court of Owls“ a „The city of Owls“ od Scotta Snydera. (Frantisek.Fu)

Reklama

Reklama