Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Tak zrovna tenhle "novodobý" vánoční film se nevydařil. Jeden velký slaďák, plný všech možných i nemožných klišé. Všichni se se všema vykousnou a všechno je růžové a zalité sluncem. Aniž bych to cíleně sledoval, tak mě okamžitě praštila do nosu ta hypersupermega korektnost. Je libo tlustého rákosníka, cool černouška nebo dvě lesbičky? No jo, tady je to všechno. A tak hrozně okatě. Fujky. Čekal jsem od toho něco ve stylu Snídaňového klubu, ale spletl jsem se. Jo a nesmím zapomenout na borce, kterému celý film krvácí bradavka. 1+* ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Četla jsem i předlohu k filmu, která také není zrovna nic moc, ale rozhodně je to lepší než film. Bohužel to takhle bývá skoro vždy. Mrzelo mě, že tvůrci zaměnili pohlaví některých postav, vzali tomu veškeré kouzlo z té knihy, dokonce i zaměnili jejich povolání, úplně vynechali Sturbucks, což je velká podstata filmu. Hodně tam toho chybělo a bohužel jsem nemohla srovnání s knihou nedělat.Trochu mi na filmu nevyhovovalo, jak to přeskakovalo z jednoho na druhého, měla jsem trochu potíže zorientovat se kdo je kdo a kdo se s kým co. Za mě je to velké zklamání. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Neřekla bych, že je to nějak extra vánoční film. Prostě tam dost sněžilo. Pouštěla jsem si to jen s malým očekáváním, chtěla jsem jen oddechovku a vánoce jsou pro mě vždycky plus. Líbil se mi příběh zpěváka a obyčejné holky, holka s mobilem, i ty lesbičky. Konec byl tak nechutně sladkej, že ač musím uznat, že jsem se většinu stopáže příjemně bavila, tak čtyři hvězdičky tomu prostě nedám. 3,5* ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Kdo tuhle vánoční procházku přirovnává ke dvacet let starým teenagerským komediím, ten je nikdy neviděl - nebo si je nepamatuje. Adekvátně sváteční jiskry, pár upřímných citů z náhodných setkání a i pár skutečně vydařených žertů, na které budu rád a dlouho vzpomínat. Mnohem umírněnější, hladivější a obecně náladově přívětivější, než jsem po upoutávce čekal. A Liv Hewson samozřejmě v nejvděčnější roli, jako víceméně vždy, když se potichu někde objeví. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Uvažoval jsem o vyšším hodnocení už jen proto, že obsazení bylo sympatické a mělo to pár pěkných momentů (tanec tří generací, vyznání na střeše). Ale bylo to moc papírové, vykalkulované (ty multikulturní pašije byly zvrhlost) a především žádná z postav mě nijak zvlášť nezaujala. S výjimkou Paní v alobalu, ale ta stála mimo. // 45% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od 1. února 2019 do 29. března 2019 v Toronotu, Ontariu a v Millbrook. (SONY_)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)
  • Carla, auto, kterým jezdí Tobin (Mitchel Hope), je Ford LTD Country Squire z roku 1976. (J.F.B.)

Reklama

Reklama