Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Supremit 

všechny recenze uživatele

Zvláštne... Absolútne nerozumiem neopodstatnenému prirovnaniu daného snímku k Love actually. Korelácia javov v daných filmoch je v tomto prípade značne nadcenená a bezpredmetná. Z môjho pohľadu je Let it snow limitovaný svojou kvalitou a značne zaostáva za niekoľkonásobne vyššou triedou akosti britskej produkcie. Pútavý dej, atmosféra v neposlednom rade dômyselný scenár a interesantný herecký výkon hrá v prospech Love actually. O nejakej komparácii dvoch spomínaných kinematografických počinov môžeme ihneď zabudnúť. Celkovo je to taká klasická Netflix klišé teen komediálna dráma, avšak žiadnu antipatiu u mňa nečakajte. Opantaný vianočnou náladou a naivnými radami pozitívneho myslenia z motivačných diárov si dovolím dať za dve hviezdičky. Prehnané? Myslím, že nie... P.S. Snáď moje slová nepohoršia skupinu ľudí každodenne zdieľajúcich motivačný citát s nádejou, že im to zabezpečí úspešnú budúcnosť. Nemusíte sa obávať, nijak vám to nepomôže. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Popis k filmu znel zaujímavo, a ani koncept snehu a Štedrého dňa nebol na zahodenie. Ale napokon sa z toho vykľula úplne bežná teenage comedy so všetkými tými zaužívanými klišé, ktoré boli dávkované po maličkých dieloch, postupne vytvárajúcich celkovú mozaiku. Celkovo však nič extra, no aspoň zopár svetlých momentov sa tu dalo nájsť. Tá snaha vytvoriť koncept viacerých príbehov, ktoré sa navzájom preplietajú, je tu silno citeľná. Ale rozhodne nečakajte žiadne zázraky (inými slovami, od Love Actually a podobných filmov s takýmto konceptom to výrazne zaostáva). Takže slabota! Btw. Aj vy ste čakali, že sa na konci dozvieme odpoveď na otázku, že prečo mala teta pluhárka tie alobaly? ()

Reklama

blazma 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že z tohoto filmu na vás nebude dýchat nějaká ta Vánoční atmosféra, nebo kouzlo štědrého dne. Což nejspíš mělo, když vezmeme v potaz že se to děje přesně na Vánoce. Na druhou stranu si taky říkám, že v každých Amerických filmech Štědrý den slaví stejně, velká rodinná večeře tady? Ani prd, což je podivné a zároveň příjemná změna. Sice je divný, že každý chodí pařit přesně na 24. prosince :D ale ok, nějak to překousnu. Příběhy hrdinů, nejsou náročné, ale přitom reálné. Superstár, která hledá trošku normálnosti. Dívka co má sny, jenže kvůli nemoci rodiny je schopná to vše obětovat. Dva mega kamarádi, kteří jsou do sebe mega zamilovaní, ale zároveň nechtějí pokazit to přátelství. Lesbičky, kde jedna to o sobě tají a druhá naopak ne. Všechno to jsou příběhy s kterými se dnes a denně musí vypořádávat spousta lidí i puberťáků. Takže jsem za tento film rád. ()

estik97 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí to označuje jako nové Love Actually, pro mě to absolutně není nic podobného. Očekávání jsem měla málo, ale bohužel to dopadlo ještě hůř než jsem čekala.. Spíše taková slaďárna pro teenagery, nemá to moc charakteru, vyloženě oddychovka u které děláte spoustu dalších věcí.. škoda, těšila jsem se na Kiernan a vlastně z toho moc nebylo.. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ono se sice říká, že se nemá srovnávat knížka s filmem, ale já si tady v tom případě prostě nemůžu pomoct. Knížku jsem poprvé četla zhruba před pěti lety a navodila ve mě úplně úžasnou vánoční atmosféru, všechny ty tří příběhy byly prostě kouzelné a vánoční a plné sněhu a já se k té knížce o Vánocích, už několik let, hrozně ráda a opakovaně vracím. Představte si tedy mé nadšení, že se letos budu moct podívat i na její filmové zpracování - a byla to skutečně ledová sprcha. Dokázala bych pochopit, že bylo potřeba nějaké detaily vynechat či přepsat, ale proč přepisovat úplně všechno? Nemělo to žádné kouzlo, žádná vánoční atmosféra na mě nedýchla, prostě nic. A je to fakt škoda promrhaným materiálem, ten film mohl mile zahřát u srdce, kdežto tyhle vypůjčené postavy v jiných příbězích se mnou nic nezmohly. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od 1. února 2019 do 29. března 2019 v Toronotu, Ontariu a v Millbrook. (SONY_)
  • Carla, auto, kterým jezdí Tobin (Mitchel Hope), je Ford LTD Country Squire z roku 1976. (J.F.B.)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)

Reklama

Reklama