Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta místních teenagerů rozpoutá peklo, když z Brockova domu ukradne Deltu. Ash a jeho nejlepší kamarád Chet mají v plánu uspořádat v baru párty, přilákat na ni zloděje a získat auto i Necronomicon zpět. (Cinemax)

Recenze (9)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rovnako ako prvá časť druhej série, ono to príbehovo upadá, netvrdím, že seriál mal vždy nejaký kvalitný príbeh no chcelo by to troška viac ako len hľadanie strateného auta v meste. Keby sa nejako dostal do stredoveku či niečo podobné čo fanúšika zaujme, tak by som nebol vôbec sklamaný. Ako nie je to prepadák, Auto do ktorého vošlo zlo bol slušný nápad ale dúfam, že sa séria vydá iným smerom. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je neskutečné rozjetá. Rezignovalo se již úplně na horor, ale dle mého to není vůbec na škodu, jelikož se zde uvolnil prostor pro skvělé hlášky a to co mě na téhle sérii bavilo asi vždy nejvíc a to obrovská porce goru. Někomu to může vadit ale já se zatím každou epizodou druhé série bavím čím dál tím víc. Třetí epizoda není vyjímkou. Spousta hlášek,skvělý gore a konec, který prostě vždycky bude fungovat ať se již objeví v nespočtu filmů a seriálů. Za mě palec nahoru. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2016. Pozostáva z desiatich častí. V poradí tretia epizóda sa volá "Posledná runda" (Last Call). Dvaja teenageri ukradnú Ashovi auto. Problém je predovšetkým v tom, že v ňom je aj kniha mŕtvych - Necronomicon. Ash príde s nápadom ako späť získať auto i knihu. V bare u svojho starého kamaráta usporiada párty. Verí, že na ňu prídu aj zlodeji. To sa bohužiaľ nestane. Ash sa tam však zmieri so svojim otcom, ktorý sa presvedčí o tom, že jeho syn skutočne bojuje proti démonickým silám. *** ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní scénáristické dno. Dosud si Ash vs Evil Dead uchovával alespoň náznak prostoduchého děje, kdy postavy jako kolovrátek neustále putovaly z bodu A do bodu B. Jenže i s tím je podle všeho konec. Seriál byl příběhově zredukován na půlhodinové barové tlachání. Podívejte se na jakoukoliv telenovelu a dostanete záživnější a nápaditější podívanou. Jakožto zdejší odborník na žánr horor opravdu lituji, že nelze tento paskvil ohodnotit hůře než odpadem. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kým partia teenagerov bojuje o prežitie, nakoľko Ashovo auto, ktoré ukradli začne ovládať kniha mŕtvych, Ash prichádza s nápadom ako získať knihu a auto naspäť. Rozhodne sa usporiadať párty na ktorú by mladíci, ktorí auto ukradli, prišli. Počas párty Ashov otec zistí, že o bojoch s démonmi pred 30 rokmi neklamal a nájdu si cestu k sebe. Nebyť posledných troch minút a dobrej pesničky nakoniec, mala by epizóda ešte nižšie hodnotenie, druhá séria za prvou zatiaľ zaostáva. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama