Reklama

Reklama

Recenze (3)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozeram, ze hodne divakov zaskocil vyrazny casovy i vztahovy posun. :) Je to sci-fi damy a pani. A naviac, "all clues were there". Dali nam dostatocne mnozstvo vstupov, aby sme to vedeli skusnut a i si predstavit, co a ako. Vieme akurat, ze zrejme algoritmus, ktory "zneuzivali" povodne, ich tvorca vyuziva podla seba a ze nas tatino, i ked s novou identitou v "databaze" stale figujure s tym prvotnym. Nuz a on skor, ako jeho bystra zenuska pochopil, ze ....hoci komunita...stale kolonia. Jedina za oknom v starej bytovke, tak snad da "grumpy" muzickovi konecne za pravdu. Potesil navrat pasaziera v uplnom zavere. Predpokladam, ze pre niektorych "vykolajeny" vlak sa dalsou epizodou vrati spat do "kolaji". 65% ()

gemi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl je totální paskvil. Od minulého dílu skok tak o rok dopředu, vůbec to dějově nenavazuje a celé se to jaksi vrací do stylu první série. WTF?! ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem byl malý, koukal jsem každou sobotu ráno na Pokémony. A pamatuju si, jak se Ashovi vyvinul nějaký pokemon na silnějšího, tuším Charmeleon v Charizarda. Za týden koukám znovu, a je tam opět Charmeleon. Až po několika letech jsem se dozvěděl, že Nova prostě a jednoduše motala epizody jak se jí zachtělo. Tehdy jsem byl malej a neřešil jsem to, jenže u sci-fi seriálu jako Colony je tenhle wtf pocit trochu blbý. Od posledního dílu uběhl snad rok, nikdo nic neřeší a pokud ano, tak maximálně párty v obýváku. Z vojáka Brama je Bram, se kterým cloumají hormony a já si říkám: "co to sakra je?". Třetí série začala konečně připomínat seriál, který jsem na začátku očekával a najednou z toho mám Ordinaci v růžové zahradě. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama